ERP-specialist till Revolutionrace

ERP-specialist till Revolutionrace

Vi söker dig som älskar när IT lyfter andra affärsprocesser och som kan joina vårt grymma IT-team för att ta vårt affärssystem till nästa nivå! Idag är vi ett team om sju personer, och behöver växa för att hålla jämn takt med försäljning och kundens förväntningar.

Om vår kund

RevolutionRace är bolaget som gått från noll till 897 miljoner på 7 år! Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi är stolta över att gå vår egen väg när det kommer till marknadsföring, design och hur vi väljer att bygga vårt bolag.

I en konservativ bransch som säljer överprisade outdoorkläder gör vår målsättning oss unika: Våra kunder ska vara mer nöjda med de plagg vi levererar, än de plagg de köper för dubbla priset. Vi älskar framgångar och tar nu sikte på miljarden med mycket glädje på vägen. Vill du vara med oss när vi når det målet?

Dina arbetsuppgifter

Vi är i stark tillväxt vilket gör att Du får en varierad vardag. Med en välkomnande kultur värdesätter vi verkligen våra anställda. Vi söker nu dig som kommer att bli en nyckelperson i IT-teamet.

Som ERP-specialist förväntas du förbättra och utveckla våra interna processer framför allt relaterat till vårt affärssystem, vilket förutsätter att du är initiativtagande och självgående. Vi tror att du är van att arbeta i projektformat och känner dig trygg i rollen som projektledare och inte räds utmaningar eller problemlösning. Arbetet kräver också att du är strukturerad och har en god förmåga att planera ditt arbete.

Du blir en del av ett samarbetsinriktat team och vi ser det som en självklarhet att du är med och bidrar till det arbetsklimatet. Rollen innebär kontaktytor både intern och externt och vi tror därför att du som söker trivs med det och är kommunikativ.

Din profil

I den här rollen ligger därför tonvikten mot utveckling och att ta företagets ERP-system till nästa nivå. Du förväntas initiera och driva ERP-relaterade projekt, exempelvis rörande integrationer mot externa system, nya marknader och förändrade processer. Vidare säkerställer du optimering och utveckling av systemrelaterade processer vilket exempelvis kan röra affärs- eller prissättningsstrukturer.

Vi ser gärna att du har:
  • Ett par års erfarenhet av att arbeta med affärssystem/ERP
  • Vi tror att du har erfarenhet från e-handelsföretag och av affärsprocesser
  • Relevant Högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
Vi ser gärna att du är modig och vågar utmana våra tankesätt och att du är redo att göra skillnad och vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi har nyrenoverade, fräscha lokaler där vi lagt stor vikt vid att skapa en känsla som speglar varumärket och det vi står för genom modernitet, funktionalitet, utomhuskänsla inomhus och lekfullhet.

Vi har bra förmåner med bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension, trevliga resor med kollegorna och bra rabatt på egna sortimentet. Vi är ett bolag med mycket driv och hjärta där du verkligen blir en viktig del i vår häftiga tillväxtresa!

Rekryteringen sker med hjälp av Effektiv. Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Victoria Öberg på victoria.oberg@effektiv.se eller Pauline Pettersson på pauline@effektiv.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.