IR Manager till RevolutionRace

IR Manager till RevolutionRace

Har du erfarenhet av att arbeta i ett börsnoterat bolag? Vill du ha en nyckelroll i ett bolag som tagit nästa steg på sin expansiva tillväxtresa? Välkommen till RevolutionRace - ett bolag med en stark tillväxt, en genuin framgångssaga och ett högt engagemang!

Om vår kund

RevolutionRace är bolaget som gått från noll till 897 miljoner på 8 år! Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi är stolta över att gå vår egen väg när det kommer till marknadsföring, design och hur vi väljer att bygga vårt bolag.

I en konservativ bransch som säljer överprisade outdoor-kläder gör vår målsättning oss unika: Våra kunder ska vara mer nöjda med de plagg vi levererar, än de plagg de köper för dubbla priset. Vi älskar framgångar och tar nu sikte på miljarden med mycket glädje på vägen. Vill du vara med oss när vi når det målet?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IR Manager på RevolutionRace agerar du både strategiskt och operativt med övergripande ansvar för bolagets IR-funktion. I arbetsuppgifterna ingår att projektleda och driva framtagning av bolagets årsredovisning och kvartalsrapporter. Du producerar pressreleaser och texter samt innehåll till samtliga rapporter samt presentationsmaterial som härrör till rapporteringstillfällen. I samarbete med CFO ansvarar du för compliance mot börsen och säkerställer kommunikationen med kapitalmarknaden. Du är också systemägare för tillhörande program och IR-verktyg.

Du har ett nära samarbete med VD och CFO.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av IR-arbete på ett börsnoterat bolag, eller motsvarande. Du har god förståelse för compliance mot börsen och är väl insatt i regelverket för MAR. Du förstår komplicerade språkliga underlag, både talade och skrivna på svenska och engelska och du är en skicklig och snabb skribent. Du trivs med att arbeta i högt tempo med snabba förändringar där du ständigt håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning och analys av marknaden. Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med relevant inriktning.

Som person vill du utvecklas och ser rollen som nästa steg i din karriär. Ditt arbetssätt karaktäriseras av självständighet, flexibilitet och effektivitet samtidigt som du är initiativtagande och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Utöver stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi dig en plats hos ett välmående och snabbväxande företag med en genuin gemenskap, delaktighet och flexibilitet. RevolutionRace har bra förmåner med bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension, trevliga resor med kollegorna och bra rabatt på det egna sortimentet. Bolaget vill behålla startup-andan och sin prestigelöshet samtidigt som de satsar mot miljarden. Vill du vara med mot målet?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 3 oktober 2021. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Wikström på marie@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se.

Sökord

Investor relations, IR, Kapitalmarknad, Börsbolag, MAR, Marknadsmissbruksförordningen,
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.