HR-ansvarig till RevolutionRace

HR-ansvarig till RevolutionRace

Som en del i vår fortsatta expansion utökar vi nu med en HR-ansvarig! Den här rollen passar dig som vill arbeta i ett snabbväxande bolag och modernt e-handelsföretag i framkant. Välkommen till RevolutionRace - ett bolag med en stark tillväxt, en genuin framgångssaga och ett högt engagemang!

Om vår kund

RevolutionRace är bolaget som gått från noll till 897 miljoner på 8 år! Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi är stolta över att gå vår egen väg när det kommer till marknadsföring, design och hur vi väljer att bygga vårt bolag.

I en konservativ bransch som säljer överprisade outdoor-kläder gör vår målsättning oss unika: Våra kunder ska vara mer nöjda med de plagg vi levererar, än de plagg de köper för dubbla priset. Vi älskar framgångar och tar nu sikte på miljarden med mycket glädje på vägen. Vill du vara med oss när vi når det målet?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-ansvarig kommer du att utveckla och effektivisera befintliga HR-processer. Du kommer vara den som ansvarar för och skapa HR-relaterade arbetssätt, rutiner, processer och system och implementerar dessa i övriga organisationen. Du rapporterar direkt till CEO. Tillsammans med övriga organisationen identifierar du behov och tar initiativ utifrån ett HR-perspektiv som stödjer bolagets strategier och mål framåt. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • Skapa processer inom HR-området
  • Arbeta med employer branding/talent management och samordning för rekrytering
  • Stöd i arbetsrättsliga frågor och till chefer
  • Arbeta aktivt med onboarding, hälsa/friskvård, rehab och kompetensutveckling
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av operativt HR-arbete där du känner dig bekväm med att bygga upp HR-processer från grunden. Du trivs och motiveras av att arbeta i ett tillväxtföretag i ständig utveckling. Du är strukturerad och har ett supporterande och serviceinriktat bemötande med en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att skapa förtroende hos medarbetare och chefer samt vet vad det innebär att leva och andas företagets värderingar. Vidare är du duktig på att självständigt föra ditt arbete framåt.
  • Högskoleexamen inom personal- och arbetslivsområdet
  • Några års erfarenhet av operativt HR-arbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Utöver stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi dig en plats hos ett välmående och snabbväxande företag med en genuin gemenskap, delaktighet och flexibilitet. RevolutionRace har bra förmåner med bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension, trevliga resor med kollegorna och bra rabatt på det egna sortimentet.

Bolaget vill behålla startup-andan och sin prestigelöshet samtidigt som de satsar mot miljarden. Vill du vara med mot målet?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 oktober2021. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Wikström på marie@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se.

Sökord

HR-ansvarig, HR, Human Recources, employer branding, talent management, Kompetensutveckling, Rehab, revolutionrace, e-commerce, onboarding, rekrytering
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 5 okt 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.