Backendutvecklare med erfarenhet av Litium till RevolutionRace

Backendutvecklare med erfarenhet av Litium till RevolutionRace

Vi söker dig som älskar när IT lyfter andra affärsprocesser till en ny nivå och som kan joina vårt grymma IT team för att ta vår e-handelsplattfom till en ny nivå! Idag är vi ett team om sju personer, som behöver växa för att hålla jämn takt med försäljning och kundens förväntningar.

Om vår kund

RevolutionRace är bolaget som gått från noll till 500 miljoner på 7 år! Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi är stolta över att gå vår egen väg när det kommer till marknadsföring, design och hur vi väljer att bygga vårt bolag.
I en konservativ bransch som säljer överprisade outdoorkläder gör vår målsättning oss unika: Våra kunder ska vara mer nöjda med de plagg vi levererar, än de plagg de köper för dubbla priset. Vi älskar framgångar och tar nu sikte på miljarden med mycket glädje på vägen. Vill du vara med oss när vi når det målet?

Dina arbetsuppgifter

Som backendutvecklare kommer du arbeta för att hela tiden förbättra och utveckla företagets e-handelsplattform. Ditt fokus kommer bland annat vara att:
  • Utveckla nya funktioner
  • Förbättra och underhålla befintliga funktioner
  • Erbjuda våra kunder, världen över, en e-handel som är snabb och användarvänlig
Vi är i stark tillväxt vilket gör att Du får en varierad vardag. Med en välkomnande kultur värdesätter vi verkligen våra anställda. Vill du ta en paus från arbetet kan du ta en pingismatch eller varför inte utmana kollegorna på klätterväggen.

Din profil

Vi ser att du har:
  • Erfarenhet av E-handel
  • Har jobbat med .Net webbutveckling och gärna med Litium, C# eller någon annan .Net baserad plattform men också ett brinnande intresse för att lära dig mer inom området
  • Ett par års erfarenhet som backendutvecklare
  • Relevant Högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
  • Stort intresse för teknik och en personlighet som går igång på tekniska utmaningar
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av Vue eller andra frontend ramverk. Är du dessutom proaktiv och tänker lite extra på kundnyttan i allt du gör och har erfarenhet av att arbeta agilt blir vi riktigt glada.

Sökord

Backend Litium Vue C# .Net E-handel RevolutionRace IT Agil
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 5 aug 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har nyrenoverade, fräscha lokaler där vi lagt stor vikt vid att skapa en känsla som speglar varumärket och det vi står för genom modernitet, funktionalitet, utomhuskänsla inomhus och lekfullhet. Naturligtvis fungerar rollen även remote om det passar dig bättre.

Vi värdesätter att ha kul på jobbet. Stundtals är det högt tempo och det är viktigt att du känner dig bekväm i en organisation under stark tillväxt och ständig utveckling.
Vi har bra förmåner med bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension, trevliga resor med kollegorna och bra rabatt på egna sortimentet. Vi är ett bolag med mycket driv och hjärta där du verkligen blir en viktig del i vår häftiga tillväxtresa!

Rekryteringen sker med hjälp av Effektiv. Välkommen med din ansökan via effektiv.se Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Victoria Öberg victoria.oberg@effektiv.se eller Jens Lindroth jens@effektiv.se