Semesterresesäljare till Resia i Borås

Semesterresesäljare till Resia i Borås

Är du en relationsskapande och inspirerande person med erfarenhet av försäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Hos oss får du vara en del av ett framgångsrikt team på en arbetsplats som präglas av respekt, kompetens och energi. Vi söker nu en engagerad, ambitiös och serviceinriktad resesäljare inom Semesterresor. Resia i Borås har idag 14 medarbetare och arbetar med försäljning av Semesterresor, Affärsresor samt Möten, Event och Konferens.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten som säljare av semesterresor innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt- destinations- och systemkunskap, men framförallt en försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden som kunden efterfrågar, gärna med en överraskande twist.

Denna tjänst innebär försäljning av semesterresor i möte med kunden i butik eller via telefon och mail. Du är införstådd med denna kundgrupps skiftande förväntningar på en resebyrå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning, men du får även engagera dig i lokala aktiviteter för att främja och öka försäljningen, t ex skyltning, kampanjer, kundevents, mässor etc. I tjänsten får du också möjlighet att arbeta med kundsupport till våra onlinekunder.

Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att både ha koll på de senaste restrenderna och dina säljsiffror. Du är en förebild som engagerad säljare och en van problemlösare som ser möjligheterna hellre än problemen. För att ha en långsiktigt hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder. När kunden inte söker dig så söker du kunden.

Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. För oss är det en självklarhet att du har ett kostnadsmedvetet synsätt utan att för den sakens skull göra avkall på en god och långsiktig service gentemot våra kunder. Även om du har fokus på personliga säljmål ser du också vikten av att jobba i grupp och uppnå gemensamma mål inom gruppen.

Kvalifikationer
Vi önskar att du har:
  • Erfarenhet av försäljning med ett stort reseintresse
  • Goda försäljningsresultat
Meriterande
  • Kunskaper i bokningssystemet Amadeus
  • God kunskaper i charterbokningssystem
  • Goda destinationskunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alt deltid 80%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta resebyråchef Anders Gäskeby på telefon 033-22 90 51 eller via e-post: anders.gaskeby@resia.se

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast den 30 juni. Klicka på knappen "Skicka ansökan" där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.

Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag. __________________________________________________________________________________________________

Resia är en del av Resia Travel Group. Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser - vi gör skillnad tack vare våra 500 specialiserade medarbetare.

Med fäste i Skandinavien jobbar vi mot hela världen och är tillgängliga såväl online som via telefon och i butik. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia, Resfeber, Box Office, Bengt-Martins, Cruise Market, Rejsefeber, Reisefeber, Ticket Service, ARTE Udland och Hyttespecialisten. Huvudsätet finns i Göteborg där vårt Servicecenter stöttar kundmötet med funktioner som marknad, teknisk utveckling, ekonomi, HR, IT och säljsupport. År 2016 omsatte vi 3,6 miljarder kr
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Resia Travel Group har skapat och driver ett flertal varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar.

Med fäste i Skandinavien jobbar våra 400 specialiserade medarbetare mot hela världen och är tillgängliga såväl online som i butik. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia, Resfeber, Box Office, Bengt-Martins, Cruise Market och Hyttespecialisten. Huvudsätet finns i Göteborg där vårt Servicecenter stöttar kundmötet med funktioner som marknad, teknisk utveckling, ekonomi, HR, IT och säljsupport.