Comviq i Borås söker Kundtjänstmedarbetare

Comviq i Borås söker Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Just nu söker vi på Recruitive fler stjärnor till jobbet som kundtjänstmedarebetare på Comviq i Borås. Som anställd är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom kundsupport, problemlösning och försäljning. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta hos Comviq, men vara anställd av oss på Recruitive. I arbetet ingår det främst att ta emot inkommande samtal, ge kunder råd, ge professionell service och support samt merförsäljning. Utöver det tillkommer arbete med felsökning och problemlösning.

Arbetsuppgifter:
  • svara på inkommande samtal
  • hjälpa kunder som har problem och frågor
  • göra felsökningar
  • merförsäljning
  • ge service i världsklass
Din profil

Vem söker vi?
Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framför allt dig som är en social och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att ha arbetat med människor, men det här är inget krav.

Om företaget

Vi erbjuder dig
  • lön enligt kollektivavtal
  • ovärderlig arbetserfarenhet
  • en social arbetsplats som präglas av gemenskap
Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos Comviqs kundservice. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!