Servicetekniker inom ventilation

Servicetekniker inom ventilation

KlimatService

Med mer än 25 års erfarenhet från ventilationsbranschen löser de avancerade energi optimeringar till enklare installationer samt montage. Klimatservice arbetar mycket med att utföra OVK besiktningar (Obligatorisk Ventilationskontroll) och avancerade styrlösningar. Företaget har nu flyttat in i egna lokaler på Viared och efterfrågan på deras tjänster har ökat. Nu behöver de utöka sitt team med ytterligare en personKompetens:

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med ventilation, el eller styr/regler. Du är en drifttekniker- och/eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom energi, el, VVS eller styr- och reglerteknik. Du har stor branscherfarenhet inom fastighetsdrift och dokumenterad mångårig erfarenhet av arbete med fastighetsautomation samt kunskap inom fastighetstekniska system.

OVK (Obligatorisk ventilations kontroll) behörighet är ett krav.

Som personär du ansvarsfull, social och drivs av att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du är prestigelös och trivs med att jobba med allt inom ventilation. Du har ett brinnande intresse för teknik inom fastighetsområdet och har god analytisk förmåga. Vidare trivs du med att arbeta självständigt samt i grupp. Du är flexibel och initiativrikt med fokus på att lämna ett bra resultat efter dig.

Klimatservice anda är att alla hjälps åt. Alla jobbar med helhetslösningar från första skruven tills att arbetet är utförd. Detta medför därför hög kompetens och förståelse för automatiserade styrprogram, installationer och montage. Att ha kul på jobbet blir en viktig ingrediens.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt B-körkort

Du får servicebil samt tillhörande verktyg.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rapprekrytering.se/
Sista ansökningsdag 29 dec (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAPP Personal & Rekrytering är ett innovativt konsultföretag som präglas av driv, professionalism och mervärde. Vi är ett mindre företag med stora resurser som står för ett personligt engagemang och säkra processer. Vi vill ligga i framkant med våra kunder och ser att kundanpassade personal & rekryteringslösningar gynnar istället för färdiga traditionella paket.