Verkstadsmekaniker sökes!

Verkstadsmekaniker sökes!

Tjänstebeskrivning

Till vår kund söker vi nu en verkstadsmekaniker.
Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service? Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service. Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann.
Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering.
Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som mekat med din cykel som barn, dig som inte riktigt kunde låta bli att skruva ner din första bil för att sedan bygga upp den igen. Du har gått fordonsteknisk linje, kanske har jobbat några år, men känner nu du vill ingå i ett glatt team och få utvecklas mer inom ditt område. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Är du den vi söker, skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Krav

Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik.
Mer info
Kontaktperson Farzad Rouzi
Telefon 0707858401
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.