Ansvarig Servicetekniker till JWH Styr & Ventilation

Ansvarig Servicetekniker till JWH Styr & Ventilation

Tjänstebeskrivning

Här erbjuds du en miljö att utvecklas och trivas i. Tjänsten innebär ett självständigt och engagerande arbete med varierande uppgifter där du har goda möjligheter att både påverka och utveckla. Du kommer att ta emot felanmälningar och dels åtgärda dessa själv men också fördela arbetet till övriga servicetekniker. Som ansvarig ventilation/servicetekniker kommer du att arbeta med allt från driftsättning, injustering, inkoppling, felsökning och service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och flerårig erfarenhet från yrket. Som person är du en utåtriktad och har god förmåga att samarbeta samt att skapa goda relationer. Du är en driven person med framåtanda och har liksom oss ett stort tekniskt intresse med fokus på att hjälpa kunden och gärna vill skapa ett mervärde. Du är yrkesstolt och utför ditt arbete noggrant med god kvalitet.

Krav

Relevant utbildning och erfarenhet.
Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.
B-körkort.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JWH arbetar med styr- och övervakning, luftbehandling, VVS samt kyl/värmepumpar. Med över 25 år i branschen har JWH Styr & Ventilation AB en bred kompetens inom sitt verksamhetsområde. Unikt är att de tar ett helhetsansvar för alla sina installationer; allt från projektering och utförande till eftermarknaden med service, underhåll, optimering och uppföljning. JWH riktar sig främst till förvaltningsbolag, kommuner och byggföretag.
JWH arbetar med ledorden miljömedvetenhet och energieffektivitet. De har sina befintliga lokaler på Metallvägen i Mölnlycke men kommer inom kort att flytta verksamheten till nybyggda, miljösmarta och fräcka lokaler alldeles bredvid. Hos JWH är det viktigt att alla trivs och har det kul tillsammans! Det arbetas aktivt för att alla ska trivas och det anordnas allt från AW till olika sportaktiviteter, resor och mässor.
Nu söker JWH Styr & Ventilation AB en erfaren ventilation/servicetekniker som vill kliva in i en roll som ansvarig för serviceavdelningen. Du som har rätt kompetens och inställning, du som vill vara med och bidra till en spännande tillväxtresa; tag chansen och sök denna tjänst!