Vår kund behöver fler stjärnor till Telia kundtjänst eller Support, är du en av dom?

Vår kund behöver fler stjärnor till Telia kundtjänst eller Support, är du en av dom?

Tjänstebeskrivning

Du arbetar i ett öppet kontorslandskap i ljusa lokaler tillsammans med fantastiska kollegor.
Vår kund Releasy arbetar med att utveckla deras uppdragsgivares kundrelationer och vi delar Telias mål att alltid erbjuda en kundupplevelse i världsklass. Varje dag möter vi Telias kunder som vill ha nya telefoner, TV-abonnemang, bredbandslösningar, eller få svar på frågor gällande sina abonnemang.
För att du ska lyckas hos Releasy får du en grundutbildning som innehåller kunskap om Telias verktyg och tjänster samt deras dialogstrategi som är baserad på beteendevetenskap. Givetvis får man betalt från dag 1 på utbildningen.
Du får möjlighet att bidra till utveckling, och arbeta med ständiga förbättringar samt möjlighet att växa inom företaget. Hos oss ligger din framtid i dina händer, vi ger dig chanser att utvecklas med interna utbildningar och inom din roll som kundrådgivare.
Du bestämmer själv din framtid på Releasy!

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Stora möjligheter till anställning hos kund efter provanställning.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens och kan arbeta heltid.
Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift, och det är ett plus om du har ytterligare språk.
Att du har en hög arbetsmoral och tycker om att arbeta i högt tempo ser vi som en självklarhet.
Har någon tidigare erfarenhet från kundservice så är det ett stort plus givetvis men inte ett krav.

Om du vill tillhöra ett bra gäng, vänta inte med att söka tjänsten.

Krav

Gymnasiekompetens och kan arbeta heltid.
Mer info
Kontaktperson Farzad Rouzi
Telefon 0707858401
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.