Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Är du vår nya Säljare i Borås?

Är du vår nya Säljare i Borås?

Tjänstebeskrivning

Premier söker dig som är redo att anta utmaningen att bli säljare på vårt kontor i Borås.
Vår arbetsmiljö präglas av arbetsglädje, entreprenörskänsla och ett starkt affärsfokus. Vi erbjuder dig ett arbete i en fri och kreativ miljö med högt tempo och entreprenörsanda.

Som säljare på Premier i Borås kommer du att arbeta i en väldigt central roll i vårt arbetsteam, där du ansvarar över hela processen med att arbeta med prospekts, boka kundmöten samt genomföra dessa på bästa sätt. Du kommer också att vara behjälplig i tillsättning av eventuella bemanningsuppdrag och ansvara över uppföljningen hos kund.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Borås och vi kan lova att du får ett spännande och ansvarsfullt jobb som ger stort utrymme för egna initiativ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en öppen och prestigelös teamspelare och som gärna presterar toppresultat inom tjänsteförsäljning. Arbetet kräver att du har en stark inre drivkraft samt är strukturerad och gillar att driva utvecklingen av stora som små kunder i nära samarbete med duktiga kollegor.

Vi välkomnar dig som har minst 3-5 års erfarenhet av försäljning B2B. För att trivas i din nya roll skall du vara en relationsbyggare och ha ett upparbetat nätverk i närområdet samt att du har ett genuint intresse för människor och affärer.

Det är meriterande att du har säljutbildning, men är inget krav. Det vi värdesätter högst är en vinnande personlighet, att du visar resultat och energi och har förmågan att bygga långsiktiga och nära relationer med våra kunder.

Är du den vi söker? Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag via vår hemsida www.premier.se

Krav

Körkort
Utbildning/erfarenhet av försäljning B2B
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707-858648
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst.