Redovisningsekonom till internationell kund i Borås!

Redovisningsekonom till internationell kund i Borås!

Är du en erfaren redovisningsekonom som letar efter ny spännande möjlighet? Vill du jobba på ett välkänt internationellt företag och få en värdefull merit på ditt CV? Då har vi tjänsten för dig! För vår kunds räkning söker vi en redovisningsekonom till Borås. Tjänsten har start 1 april. Sök tjänsten redan idag då platsen kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Vad blir mina arbetsuppgifter?

Vår kund erbjuder en flexibel och utmanande arbetsmiljö med olika arbetsuppgifter och en chans att aktivt bidra till förbättringar. Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom är exempelvis:
  • Daglig bokföring.
  • Analys, undersökningar och incidentrapportering.
  • Kontoavstämningar.
  • Månadsvisa aktiviteter.
Vad krävs för denna spännande tjänst?

Precis som alla anställda hos vår kund tror vi att du är en snabblärd, öppen, kommunikativ och en ambitiös lagspelare full av drivkraft och optimism. Vi ser även att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. I övrigt ser vi att du;
  • En universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet inom området.
  • Flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete.
  • Kunskap om bokföring och redovisning.
  • Ett intresse för redovisningsprocessens strömmar från ett systemperspektiv.
  • Flytande svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
  • God systemvana främst i Excel.
Vi ser det meriterande om du har kunskap i SAP sen tidigare.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.