Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av att ge kundservice i världsklass? Vill du arbeta i en roll med fokus på att skapa goda relationer? Då kan rollen som kundtjänstmedarbetare vara tjänsten för dig?

Erbjudande och arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en kundtjänstmedarbetare. Du erbjuds en professionell och engagerad arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Du kommer till ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund och där stämningen är positiv och energigivande. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och du får ett kunnigt team som stöd.

Som kundtjänstemedarbetare kommer du till exempel att:
  • Hantera orders, returer och reklamationer
  • Besvara kundfrågor via mejl och telefon
  • Ge teknisk support och rådgivning till våra kunder
PERSONPROFIL
Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl du kommer att lyckas i din roll.
Vi ser att du har genomförd gymnasieutbildning och har det varit inom något teknikorienterat område ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och har god datorvana.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 3 månader
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Borås

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundservice, kundsupport, teknik, order, registrering, support

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.