B-Chaufför i Borås

B-Chaufför i Borås

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

För kunds räkning söker nu Pema People efter en B-chaufför.

I arbetsuppgifterna ingår förutom den vanliga transportbiten av livsmedel till butiker även att vara ute i butikerna som ingår i ditt arbetsområde i reklamsyfte, ta emot beställningar samt merförsäljning till befintliga kunder.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid 06:00 - 15:00, måndag - fredag. Med reservation för att arbetstiderna kan komma att skifta något vissa veckor under sommaren. Arbetet sker på beting, det vill säga att när man är klar med sin runda så går man hem för dagen.

Kravprofil

För att vara aktuell för tjänsten har du B-körkort. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska eller alternativt engelska i tal och skrift.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.