Lagerarbetare med truckkort till Pedab för omgående start

Lagerarbetare med truckkort till Pedab för omgående start

Har du en avklarad gymnasieutbildning och erfarenhet av lagerarbete? Är du dessutom noggrann, positiv och öppen? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu för omgående dig med truckkort. Du kommer att arbeta hos Pedab Logistics i centrala Borås som distribuerar IT-infrastruktur- och programvarulösningar. Låter detta som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Läs mer om företaget på: www.pedab.se

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Det är omgående start på uppdraget och det kommer pågå under en längre tid framåt.

Omfattning:
Heltid/dagtid 8.00-17.00

Arbetsort:
Borås

Arbetsbeskrivning

I denna roll som lagermedarbetare kommer du dels att utföra traditionellt lagerarbete men också arbeta med att installera mjukvara i dator. Ett perfekt sommararbete i ett mindre team för dig som är intresserad av datorer. Arbetsuppgifterna kommer innebära att packa upp och ned datorer, installera mjukvara och förbereda för användaren. Du kommer även att förbereda paket för leverans till kund och då behöver du ha ett truckkort.

Kvalifikationer

Här behöver du; avklarad gymnasieutbildning och goda kunskaper av datorer. Truckkort samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Här krävs det också att du är försiktighet då du kommer arbeta med ömtåliga produkter. Kan du dessutom vara med och bidra till det öppna klimatet på arbetsplatsen kommer du bli en uppskattad kollega!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: Åsa Lindwall asa.lindwall@randstad.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
2018-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl, ansök direkt på länken.