Vill du ha en avgörande roll i vårt arbete att bygga ett hållbart samhälle? Delar du vår värdegrund att vara jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig? Ta då chansen att söka rollen som platschef hos oss på Peab Anläggning i Borås. Välkommen till region Väst!

Om tjänsten:

Som platschef hos oss kommer du att arbeta med ekonomisk uppföljning, styrning och samordning. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer också att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong, ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt, ansvara för daglig planering och produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter.

Vi söker dig som:
  • har minst fem års erfarenhet av arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör och mark- och anläggningsentreprenader
  • har en eftergymnasial utbildning inom området eller adekvat yrkeserfarenhet
  • har gott tekniskt yrkeskunnande
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har god IT-vana
  • har B-körkort
Rollen som platschef kräver att du är en person som strävar efter att överträffa mål och förväntningar. Du drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Det är även viktigt att du är en person med ett professionellt och affärsmässigt uppträdande i din yrkesroll. Du drivs av att arbeta med spännande anläggningsprojekt och att nå resultat tillsammans med ditt team.

Du är bra på att samarbeta och samverka med andra. Du är även en person med god självinsikt om egna styrkor och svagheter och som uppskattar att ha en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver "ditt företag" i företaget. Du tar aktivt ansvar och vet vad som ska göras utan att fråga eller vänta.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

För kännedom genomförs regelbundna slumpvisa alkohol- och drogtester för samtliga medarbetare inom Peab Anläggning Väst.

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som platschef hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Tom Nordlindh via e-post: tom.nordlindh@peab.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Filip Möller via e-post: filip.moller@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

För alla våra chefstjänster genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.