Tech Lead

Tech Lead

Nu erbjuds möjligheten till ett utmanande och inspirerande arbete för dig med intresse för att leda teknisk utveckling och människor mot nya mål, dessutom en arbetsplats som år 2021, för tredje gången är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Om vår kund

Signar du ett paket hos ditt paketombud eller får biljetten scannad i Göteborgs eller Stockholms kollektivtrafik har du sannolikt stött på en av Optidevs mobila lösningar. Med vår egen mjukvara i certifierad hårdvara ser Optidev till att fler än 15 000 mobila medarbetare runtom i Norden kan sköta sina jobb varje dag. Dessutom är vi enligt Great Place to Work en av Sveriges bästa arbetsplatser med en skön och öppen kultur som du får chans att uppleva när du söker. Läs mer om oss på www.optidev.se.

Dina arbetsuppgifter

Du med förmågan och viljan att ta ett tekniskt ledarskap kring våra projekt, produkter och team och driva det i mål kommer trivas som fisken i vattnet hos oss. Som tech lead är du den kreativa personen som gillar att hitta lösningar på egen hand och i team. Din bakgrund som systemutvecklare gör att du lätt tar dig an följande arbetsuppgifter:
 • Vägleda och utvärdera i val av arkitektur och teknik
 • Aktivt säkerställa att kod, design och arkitektur följer de guidelines och best practices som finns
 • Allokera personer inom team och projekt för att säkerställa ett så effektivt genomförande som möjligt
 • Hålla backlog uppdaterad och aktivt arbeta med refinement
 • Arbeta för gott samarbete inom ditt team, till andra team och mot våra kunder
 • Delar med dig av din kunskap och erfarenheter
 • Bryr dig om och agerar för andras välmående
När är det som roligas på jobbet:
"Pingisen på lunchen! Och ett mycket varierade arbete som håller mig på tå"

Din profil

Du kommer ha förtroende bland dina kollegor som en teknisk kunnig ledare och mentor och du trivs med att kommunicera och samarbeta med andra i organisationen. Med dig i erfarenhetsryggsäcken har du troligen:
 • C # kunskaper, ASP NET Core / NET Core
 • God förståelse och erfarenhet av REST / http
 • Förståelse och erfarenhet av CI / CD pipelines
 • Förståelse och erfarenhet av Build automation
 • Intresse för Test automation med xUnit eller liknande
* Goda kunskaper i SQL and MS SQL Server
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv Borås
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats i en tekniskt spännande miljö. Optidev är starka idéer och viljan till förändring. Vi uppskattar att du vågar ta ansvar utifrån din roll, men också att du vågar ta ett extra steg utanför givna ramar om det är för vårt bästa. För att du ska kunna göra det ser vi till att vi har högt i tak. Du blir också en del i att främja vår kultur. Kultur för oss är människorna omkring oss och hur vi förhåller oss till varandra.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdatum är 20210425 men intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna victoria.oberg@effektiv.se eller gabriella.albertsson@effektiv.se