Nu söker vi produktionsmedarbetare till industrin!

Nu söker vi produktionsmedarbetare till industrin!

Har du en bakgrund inom industrin och är redo för nya utmaningar eller kommer du direkt från yrkesskolan och vill börja jobba?? !!SÖK!!

Tjänsten

Som industrimedarbetare kommer du att arbeta både i team och självständigt. Det är ett arbete med många varierande uppgifter där du får smaka på industrins mångsidighet.

Uppgifterna kan variera mellan manuellt handarbete till maskinarbete, där det gäller att kunna producera goda resultat i enlighet med verksamhetens mål.

Du kommer att vara på en arbetsplats med en kamratlig och positiv stämning och därför tror vi att du är en lagspelare som har en positiv grundinställning och drivs av nya utmaningar!

Vem söker vi?

Vi letar efter personer som är flexibla och som har god problemlösningsförmåga, vi vill att du har tålamod och är noggrann.

Vi tror att du är en driven person med hög arbetsmoral, arbetet innebär att man har fysisk styrka och tycker att det är kul att arbeta med kroppen.

För att passa in i vår verksamhet så ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenheter industrin eller kunskaper som anses likvärdiga.

Du kanske har skruvat på fritiden och vill testa dina kunskaper? Tveka då inte att söka!

Vi vill att du berättar om din tidigare erfarenhet och vad just du tror att du kan bidra med i den här tjänsten i din ansökan.

Krav
  • Du behärskar det svenska i tal och skrift
  • Ritningsläsning
  • Arbetat inom industrin tidigare eller har likvärdiga kunskaper
Meriterande
  • Kunskaper inom svets (MIG/TIG)
  • Truckkort
  • Körkort och tillgång till egen bil
Villkor:
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstid: Dagtid
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen, vi tar inte emot några ansökningar via e-post och telefon.
Mer info
Kontaktperson Robert Korén
Telefon 0733867558
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 okt 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se