Vi söker CE-chaufförer!

Vi söker CE-chaufförer!

Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil och söker ett långsiktigt heltidsarbete?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som trivs att arbeta som distributionschaufför med flertalet kunder per dag. Du utgår från Borås och har stora delen av körningarna runt omkring. Då det förekommer flertalet stopp per dag kan arbetet innebära en del tunga lyft. Vi tror att du som söker trivs i en social miljö där du har daglig kundkontakt. Som person är du ansvarstagande och ordningsam. Vidare anser vi det viktigt att du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. En person att lite på helt enkelt!

Företaget erbjuder en stabil och familjär miljö med schyssta villkor! Arbetstiderna är förlagda till dagtid 8-17.

Krav:

CE- kort

YKB

God svenska i tal och skrift

Villkor:

Ort: Borås

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Tider: Varierande, du ligger ute under veckodagarna.

OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Ansök redan idag med ditt CV! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se