Tekniskt intresserad servicekoordinator sökes i Borås!

Tekniskt intresserad servicekoordinator sökes i Borås!

Är du en serviceminded person som trivs med kundkommunikation och problemlösning? Om du i tillägg är tekniskt intresserad så kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en tekniskt intresserad servicekoordinator till en av våra kunder i Gånghester. Vår kund är en ledande leverantör av transportsbandsystem inom industri, handel och sjukhus.

Arbetsuppgifterna är att koordinera service / underhåll och reservdelar gentemot kunder, servicetekniker och verkstad. Som servicekoordinator är du navet i serviceorganisationen och stor del av jobbet består av felsökning samt problemlösning över telefon och mail. Som stöd använder du befintliga ritningar på produkter som hjälper dig identifiera de komponenter som behöver bytas ut eller repareras. Du lägger grunden för arbetet som teknikerna sedan skall utföra samt ger kunden en uppskattning på tid och pris. Hos vår kund blir du en central del av en växande serviceenhet med stark teamkänsla och höga kvalitetsambitioner. Framöver finns även möjlighet att själv fysiskt utföra enklare reparationsärenden.

Tjänsten är ett vikariat och inleds med anställning via oss på OnePartnerGroup. För rätt person finns framöver mycket goda möjligheter till fast anställning hos vår kund. Arbetstiden är förlagd mån-fre. kontorstid. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är, senast om vi ses på intervju.

Din profil

Vi söker dig som trivs med kundservice och brinner för problemlösning. Du har god kommunikationsförmåga då du har kontakt med såväl kunder som leverantörer, tekniker, konstruktörer m.m. Vidare har du förmågan att hantera flera ärenden på samma gång samt strävar efter att hålla ordning och reda. Har du en teknisk bakgrund och själv sysslat med praktisk service-/underhållsarbete är detta ett stort plus, dock inget krav. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryteringskonsult Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073 430 49 96 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se