Ställare av formsprutningsmaskiner inom plastindustrin

Ställare av formsprutningsmaskiner inom plastindustrin

Har du erfarenhet som ställare av Formsprutningsmaskiner inom plastindustrin? Vi söker nu dig som vill arbeta som ställare till vår kund några mil norr om Borås.

Tjänsten är initialt en del av OnePartnerGroups bemanningsverksamhet med goda möjligheter till anställning hos kund!

Arbetsuppgifter


Som ställare till formsprutningsmaskiner arbetar du med att sätta upp formverktyg, verktygsbyte, programmering och optimering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Enklare typer av underhåll hamnar också på ditt bord. Vidare ansvarar du för att maskin och produktdata dokumenteras på ett korrekt sätt vid produktbyten.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom plastindustrin som ställare, du är tekniskt kunnig och har en god förståelse för tillverkningsprocessen. Vi tror att du som person har ett hög grad av servicetänk gentemot både externa så som interna uppdragsgivare. Kvalitetsmedvetenhet genomsyrar ditt dagliga arbete och din förmåga att arbeta strukturerat och noggrant leder till en optimerad tillverkningsprocess.

Arbetstider: Tvåskift

Krav för tjänsten:
  • Ställarutbildning för formsprutning
  • Arbetslivserfarenhet som ställare inom plastindustrin
  • Truckkort är meriterande
Vi tillsätter tjänsten löpande! Välkommen in med din anställning omgående.
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se