Distributionsförare med CE-behörighet!

Distributionsförare med CE-behörighet!

Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil och söker ett heltidsarbete? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker just nu lastbilschaufförer för kunds räkning med utgångspunkt i Borås. Arbetet är lastning och distribution av styckegods till kund. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är på- och avlastning av lastbil och leverans till kunder runt om i Västra Götalands län. Det är viktigt med effektivitet och säkerhet för att arbetet ska utföras på bästa sätt. Vi söker dig som trivs med chaufförsyrket och gärna vill ha ett stabilt arbete där du kan utvecklas och trivas!

Vi kan tillgodose olika behov gällande körningar, arbetstider samt typ av uppdrag! Exempelvis finns det möjlighet att arbeta under dagtid mellan tiderna 05.00 och 22.00.

Krav:

CE- kort

YKB

Krankort

God svenska i tal och skrift

Villkor:

Ort: Borås

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Tider: Varierande, varierande arbetstider dagtid och kvällstid.

Din profil:

Vi söker dig som arbetar effektivt och passar tider, samtidigt som du arbetar med stor säkerhetsmarginal. I arbetet förekommer tunga lyft och därför är det viktigt att du som söker har god fysik. För företaget är det viktigt att deras kunder bemöts med god ton och bästa möjliga service. Vi tror därför att du som söker delar denna värdering och alltid utför arbetet med kunden i fokus! Det är meritande om du tidigare har erfarenhet av att ha kört lastbil med släp!

Ansök redan idag med ditt CV! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se