Driftkonsult till Office IT-Partner

Driftkonsult till Office IT-Partner

Verksamheten i Borås startade april 2009. Lokalt omsätter vi omkring 80 MSEK och vi är idag 32 medarbetare. Vi har en tydlig affärsidé där vi alltid sätter kunden och medarbetaren i centrum och erbjuder en hög kompetens kring teknisk infrastruktur. Läs mer om oss på www.officeitpartner.se

Vi växer och ser positivt på framtiden och söker nu en driven och engagerad medarbetare till vårt kontor i Borås. Hos oss får du vara med och påverka samt fortsätta bygga på det goda rykte vi har bland våra kunder.

Om tjänsten

Du kommer att få ta ett större ansvar just för nya kunder som vi får in vilket innebär att du kommer att vara mer stationärt på och utgå från vårt kontor. Som drifttekniker/konsult på Office IT-Partner arbetar du alltså med att ta in nya kunder i vår Outsourcingmiljö vilket innebär att Du primärt kommer att drifta och sätta upp helt nya Windowsmiljöer, domäner, servrar mm. Många gånger krävs ofta nätverkskonfiguration samt i vissa fall hårdvaruinstallation. Du är bekväm med att arbeta i Hyper-V eller VMware-miljöer. Du kommer även att arbeta med förvaltning och underhåll.

Din profil

Du har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Din erfarenhet rör driftteknik, du har en teknisk bakgrund inom IT drift. Tekniken vi jobbar med och som du behöver ha erfarenhet av, är huvudsakligen baserad på Windows Server miljö, oftast med en VMware virtualisering. Du har således erfarenhet av uppsättning och felsökning av Windows Server. Du är rådgivande och lyhörd gentemot våra kunder och du behöver vara en strukturerad person.

Du bör vara bekväm med tekniker nedan;
 • VMware & Hyper-V
 • Office 365
 • Azure
 • Citrix
 • Exchange
 • AD
 • SAN
 • Antivirus, backup, övervakning
 • Nätverk
 • Microsofts operativsystem
 • HP server och storage hårdvara
Det är viktigt att du är en person som håller dig aktivt uppdaterad inom ditt område och är nyfiken på ny teknik. Det är viktigt för oss att man är lösningsorienterad och har ett bra logiskt tänkande och att du kan driva din egen roll. Som kollega vill vi ha en lagspelare som är positiv och engagerad. I den här rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare behöver du ha B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Office IT-Partner med Dfind IT. Du söker tjänsten via registrerat CV på www.dfind.se/it. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor rörande tjänsten besvaras av Pia Tegnér Rydeving på 0733-573607, pia.tegner@dfind.se

Uppdragsgivare:
Office IT-Partner

Ort:
Borås

Omfattning:
Heltid
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns över hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare.