Mediesäljare till ADinQ / Borås

Mediesäljare till ADinQ / Borås

ADinQ är mediabolaget som specialiserat sig inom digital marknadsföring, DOOH - Digital-Out-of Home. Vi har i flera år drivit butiks-TV i kassalinjen på ICA och Willys samt digitala storbildskärmar på strategiska platser och evenemang. Lokal, regional eller rikstäckande information, vi specialanpassar kundernas innehåll och presenterar dem på relevanta skärmar, i kassakön eller på sommarfestivalen. Dagens drygt femtio anställda i Borås, Göteborg, Västerås och Stockholm väntar nu på dig. För vi är i en spännande och expansiv utvecklingsfas och söker därför, tillsammans med Oddwork, efter dig som är en go och glad Mediesäljare! Är du vår femtioförsta ADinQer?

Om tjänsten som Mediesäljare
Höstens riksdagsval, senaste AI-utvecklingen eller upprustningen av den lokala skolan. Varje dag diskuteras nationella, internationella och lokala nyheter. Samtidigt är kassakön på ICA eller Willys lika naturligt i vardagen som att plocka upp telefonen och scrolla. Om det så är företagsinformation, samhällsinformation eller nyheter: på ADinQ:s skärmar rullar filmerna utan att du varken kan pausa eller scrolla, det är bara att kolla. Som vår nästa familjemedlem här i Borås kommer du vara en viktig spelare i skapandet av spännande marknadsföringslösningar för våra B2B-kunder och därmed hjälpa dem att nå ut med relevant innehåll - på rätt ställe. Med telefonen som främsta verktyg driver du försäljning och i ditt arbete erbjuder du våra två kompletterande digitala mediekanaler: Butiks-TV samt digitala storbildskärmar på centrala platser runtom i Sverige. Ta med din erfarenhet och energi, här väntar nämligen dina tre presumtiva kollegor på dig och tillsammans kommer ni hitta den absolut bästa lösningen för kund.

Som ny medarbetare hos ADinQ får du ta del av bolagets introduktionsprogram och dessutom har du kollegor och chef som ständiga bollplank för att lyckas så bra som möjligt i din roll.

Vi söker dig som...
... ser glaset halvfullt, en regnperiod som efterlängtad och som skrattar så att ögonen kiknar när du hungrig och trött tappar maten i golvet. Prestigelös är ditt riktiga efternamn men för att i sann anda vara just prestigelös var du tvungen att byta. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt, fram den rätta riktningen som gagnar hela gruppen. Vidare har du ett stort intresse för försäljning, vilket gjort att du med den vanan tar egna initiativ i skapandet av nya affärsmöjligheter i dialog med kund.

Våra önskemål till dig:
  • Ett par års B2B-säljerfarenhet i ryggsäcken
  • Telefonen är fastklistrad i handen din och du älskar att tjöta i den
  • Meriterande om du tidigare jobbat med media, men inget krav
Efter avslutad rekryteringsprocess blir du anställd på ADinQ AB.

Vad ADinQ erbjuder dig
ADinQ befinner sig just nu i en spännande och expansiv utvecklingsfas. Och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i den humorskruvade arbetsmiljön. Välkommen till en arbetsvardag med fast lön, tjänstepension samt tillgång till friskvårdsbidrag och daglig frukost tillsammans med dina kollegor. Annons i kön, AdinQ, ser framemot din ansökan, läs mer om din framtida arbetsplats här, och sök idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Borås

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + Provision

KONTAKT: Talent Manager Daniella Raven daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-21

Visst klickar vi? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 21 nov (2 dagar kvar)