Projektledare

Projektledare

Arbetsbeskrivning
Som projektledare har man ansvar för projektets ekonomiska resultat. Man planerar själv sitt arbete med rätt resurs och kompetens. Projektledaren arbetar proaktivt, är initiativtagare, ansvarar för upphandling och att driva projektet framåt. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund. Projektledaren säkerställer besiktningar och projektavslut. Arbetet skall utföras enligt energigenial standard med fokus på smartare fastighetsautomation i kundernas byggnader. Projektledaren utför sitt jobb med kunden i fokus och eftersträvar god kvalité samt bra resultat.

Ansvarsområden
  • Projektansvarig för genomförande och resultat.
  • Se möjligheter för merförsäljning och tilläggsorder hos befintlig kund.
  • Ansvara för tid och resursplanering samt ekonomisk hantering.
  • Löpande genomgång och avstämning av handling ihop med slutkund.
  • Upphandling och projektledning av underentreprenörer.
  • Ansvara för besiktningar och projektavslut.
Kvalifikationer
Branscherfarenhet från fastighet eller teknikföretag är en fördel, dock är ett tekniskt intresse ett måste för tjänsten. Du behöver ha god administrativ förmåga, van att arbeta digitalt och i excel. Du måste ha god förståelse för ekonomiska samband, som projektledare på Nordomatic måste man ha bra affärsmannaskap och bra förståelse för affären. Övriga egenskaper som handlingsinriktad, stresstålig, kommunikativ och en person med bra driv är något vi värdesätter i denna tjänst.

Utbildning
  • Utbildning inom styr och regler eller fastighetsinstallationer är en fördel men inget krav.
  • Gymnasiekompetens är ett måste, teknisk inriktning (praktisk, teoretisk) är en fördel.
  • Akademisk utbildning, gärna med teknisk inriktning, är önskvärt. Ekonomisk kunskap är viktigt.
  • Entreprenadjuridik är ett extra plus.
Sista ansökningsdag är 2018-12-31 men intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten kontakta Robin Förster, robin.forster@nordomatic.se, 0701-65 72 78
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Tyresö. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017. Lär mer om oss på www.nordomatic.se