System Developer

System Developer

Är du en driven systemutvecklare på jakt efter ett jobb hos ett kreativt och innovativt bolag? Vi på Nelly letar efter dig som vill jobba i ett drivet och tekniskt kunnigt team för att gemensamt få ut det mesta av Nellys IT-projekt, system och siter.

Om tjänsten

Vi på Nelly.com söker nu ytterligare en duktig systemutvecklare till huvudkontoret i Borås. Som systemutvecklare kommer du att ha ett operativt ansvar för utvecklingen av vår webbplattform, administrationssystem och integrationsplattformar. Du kommer även vara med och ansvara för att driva olika typer av IT-projekt inom .NET. Tillsammans med utvecklingsteamet på ca 15 dedikerade utvecklare kommer du testa de senaste teknikerna inom webbutveckling och bidra till både underhåll och utveckling av Nelly's webbplats, appar, API:er och andra IT lösningar.

I tjänsten är du en del av Nellys IT-avdelning som bland annat består av front end-utvecklare, systemutvecklare och systemarkitekter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borås.

Vem är du?

Du har ett stort intresse för webbutveckling och e-handel. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av systemutveckling och du är kunnig inom .NET-utveckling, C# och MVC. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att både utveckla dig själv och ditt arbete. Du är en problemlösare och gillar att ta eget ansvar och initiativ.
  • MSSQL
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • Ajax
Intresserad?

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Bifoga gärna din portfolio.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Henrik Palmquist, CTO, på henrik.palmquist@nelly.com.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen! _

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 700 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.