Älskar du mode och vill arbeta hos ledande aktör inom Online Fashion Retail. Nelly.com söker nu en Stylist till vårt Creative team.

Som Stylist på Nelly.com erbjuds du ett inspirerande och kreativt arbete med högt tempo och mycket eget ansvar. I vår fotostudio arbetar du tillsammans med makeup-artister, fotografer och retuschörer. Du har också ett nära samarbete med såväl marknadsavdelningen som inköp för externa- samt Nelly.com´s egna varumärken.

På Nelly är tempot högt och vi tillämpar snabba beslutsvägar. Kommunikationen är rak, snabb och enkel vilket ställer krav på att du är prestigelös och flexibel. Genom att relatera till Nelly.com´s varumärke så får du fram kommersiella och säljande bilder som attraherar vår kund.

Tjänsten innebär att:
  • Styla och arbeta med vår onlinekatalog på daglig basis
  • Ständigt vara uppdaterad på nya trender
  • Expertis för bolagets brand book
  • Arbeta effektivt efter uppsatta mål
Självklart så har du ett stort intresse för mode och trender, du brinner för och är passionerad kring allt som har med kläder och styling att göra. Du besitter också stark känsla för färg, form och detaljer! Det är mycket viktigt att du är mottagen för feedback, flexibel, ordningsam och strukturerad då tjänsten innebär ett stort ansvar för att strukturen i vår fotningsprocess fortlöper smidigt. Genom att hitta en balans mellan tid för styling och kvalitet så levererar du på uppsatta mål och har en vilja att utvecklas.

Vi ser gärna att du ha tidigare erfarenhet av styling i ett kommersiellt modeföretag.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail med en omsättning på 1,3 mdkr (2016) och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Genom att inspirera unga kvinnor och erbjuda det bästa urvalet av de senaste trenderna och mode-måstena är målet för Nelly.com att vara nummer ett bland modedestinationer i Norden.

Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.

Vi erbjuder dig ett företag med stort driv och en arbetsplats full av energi och engagemang för det vi gör. På Nelly är tempot högt, kommunikationen rak och atmosfären fylld av kreativitet.