Purchase Business Controlling Manager

Purchase Business Controlling Manager

Har du erfarenhet inom business controlling, analys och söker en ny utmaning? Nelly.com och NLYman.com söker nu en Purchase Business Controlling Manager som vill anta utmaningen att vara med och ta oss till nästa nivå som Nordens ledande aktör inom Online Fashion Retail. Vår verksamhet bygger på passion, innovation, gemenskap och samarbete och vi strävar alltid efter att bli bättre, snabbare och vi vill alltid överträffa förväntningarna.

Arbetsuppgifter

Som Purchase Business Controlling Manager ansvarar du tillsammans med Chief Purchasing Officer, för att driva inköps- och sortimentsstrategin inom Nelly. Ditt huvudsakliga ansvar är att säkerställa en lönsam tillväxt och att genom analys hitta möjligheter för att skapa fantastiska resultat. Du säkerställer ett effektivt varuflöde för vårt kommande sortiment samt kontinuerligt följer upp försäljning och bruttomarginaler på övergripande nivå. Du ansvarar för att driva inköpsbudgetprocessen - från analys och målsättning till implementering, uppföljning och lönsamhet.

Du arbetar nära och rapporterar till vår inköpschef (CPO) och ingår även i vår inköpsledningsgrupp. Som Purchase Business Controlling Manager är du personalansvarig för inköpscontrollerteamet och du har också ett tätt samarbete med övriga funktioner inom Nelly såsom försäljning, marknad och finans

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Borås. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt men tar hänsyn till ev uppsägningstid.

Vi letar efter dig som har ca 4-5 års erfarenhet av business controlling, innefattande mål och resultatstyrning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet och att du har haft personalansvar tidigare. Du har en akademisk examen inom ekonomi.

Övriga krav:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel, andra analysverktyg såsom QlikView är meriterande
Som person är det viktigt att du gillar utmaningar och är van vid att självständigt driva arbetet framåt. Du är analytisk och har ett naturligt sinne för siffror. Du har lätt för att se de stora sammanhangen men gillar också att arbeta operativt. Du är kommunikativ och har en förmåga att förklara samband på ett enkelt sätt.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag varför vi letar efter dig som är kreativ, nyfiken och gillar utmaningar. På Nelly är tempot högt och vi tillämpar snabba beslutsvägar. Kommunikationen är rak, snabb och enkel vilket ställer krav på att du är prestigelös och flexibel. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Intresserad?

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Segergren (CPO), maria.segergren@nelly.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 200 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.