Norsk- eller finsktalande Customer Experience Agent

Norsk- eller finsktalande Customer Experience Agent

Brinner du för service och vill jobba för Nordens mest välkända och älskade modeåterförsäljare? Älskar du att alltid göra det där lilla extra för dina kunder? Nelly.com söker norsk- eller finsktalande medarbetare till vår kundservice!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst i att ge Nelly.com's kunder den bästa tänkbara servicen via främst chatt och mejl men även telefon, vissa administrativa uppgifter kan förekomma. Teamet består av ca 30 positiva, drivna och passionerade kundservicemedarbetare, controller och Team coacher. Våra kunder finns i hela norden och just nu söker vi framförallt norsk- och finsktalande Customer Experience Agents som kan hjälpa våra norska och finska kunder.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Borås. Arbetstiderna är varierande, vilket innebär att arbete under kvällar och helger kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som är mycket kund- och servicefokuserad och flink i fingrarna då vår kommunikation med våra kunder sker främst via mail och chatt. Som kundservicemedarbetare på Nelly.com är du företagets ansikte utåt och du anstränger dig alltid för att överträffa kundens förväntningar. Det är din uppgift att vara lyhörd och skapa en förståelse för mindre nöjda kunder för att hitta en passande lösning. Du har med fördel erfarenhet av liknande arbete inom service, men det viktigaste är att service kommer naturligt för dig och att du har en driftig och resultatinriktad inställning där du självsäkert kan ansvara för flera processer samtidigt. Din förmåga att styra en chatt och att du talar samt skriver norska eller finska obehindrat ger dig goda förutsättningar att lyckas. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Intresserad

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jeroen van Nijkerken, jeroen.vannijkerken@nelly.com.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 700 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.