Finsk Customer Experience Agent

Finsk Customer Experience Agent

Brinner du för service och vill jobba för en av Nordens mest välkända modeåterförsäljare? Älskar du att alltid göra det där lilla extra för dina kunder? Då är du den vi söker!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av att ge Nelly.com´s kunder bästa, tänkbara service via mejl, men även administrativa uppgifter förekommer. Våra kunder finns i hela världen och vi söker nu en medarbetare som kan hjälpa våra finska kunder.

Som Customer Experience Agent kommer du att agera som företagets ansikte utåt. Du anstränger dig alltid för att överträffa kundens förväntningar och leverera en positiv kundupplevelse genom att hitta den bästa lösningen för varje kund.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med möjlighet till förlängning och placering i Borås. Vi ser gärna att du kan börja omgående men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vem är du?

Du har med fördel erfarenhet av liknande arbete inom service, men det viktigaste är att du har en driftig och resultatinriktad inställning till ditt arbete där du självsäkert kan ansvara för flera processer samtidigt. Din vilja i att alltid ge utmärkt service, din goda datakunskap och att du talar samt skriver obehindrat på finska ger dig goda förutsättningar att lyckas. Att arbeta noggrant och strukturerat ligger i din natur och därmed försöker du alltid lösa kundens ärende vid första kontakten. Du talar flytande finska och har goda kunskaper i engelska.

Intresserad

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jeroen van Nijkerken, jeroen.vannijkerken@nelly.com

Andra kunskaper som krävs för uppdraget:
  • God datorvana i PC-miljö
  • Mycket goda kunskaper i MS Office-paketet
  • Genomförd gymnasieutbildning
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 200 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.