Designer Assistant

Designer Assistant

Nelly.com söker en Designer Assistant!

Har du ett genuint intresse för mode och en känsla för trend? Vi på Nelly.com söker dig som vill bli en del av vårt designteam! Ta chansen att vara med i den kreativa utveckling som sker på Nelly.com

Om tjänsten

Vi värdesätter att du är duktig på produktutveckling och att designa nya storsäljare. Hos oss arbetar du i team tillsammans med designer. Tillsammans utvecklar ni våra kollektioner. Arbetsmiljön är kreativ, fylld av driv och tempo.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Borås. Du är välkommen att börja omgående men vi tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Arbetsuppgifter

Som Designer Assistant kommer du främst att arbeta med skisser och kollektionsöversikter i Illustrator. Du kommer att arbeta administrativt med hantering av färger, kvalitéer osv. Ansvaret ligger på designern och ditt arbete är att assistera denna i det dagliga arbetet.

Arbetet med skisser handlar både om att konkretisera designerskisser samt att skapa skisser utifrån en viss trend. Du kommer även att hjälpa till med färgkommentering.

Intresserad?

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Biederbeck. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vill du komma i kontakt med vår lokala fackliga klubb så når du dem på unionen@nelly.com.

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning inom mode och/eller design och är antingen nyexaminerad eller så har du arbetat något år som designassistent tidigare. I och med att du kommer att arbeta mycket i Illustrator så är det ett krav för tjänsten att du hanterar detta program mycket väl.

Vi ser att du är en doer som tar dig an nya utmaningar med en positiv och prestigelös attityd. Du är strukturerad och trivs bra med en roll som innefattar administrativa uppgifter. Du är strukturerad, organiserad och kreativ och trivs bra med att jobba i team samtidigt som du är driftig och kan hålla dina egna deadlines.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 19 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 700 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.