Buyer Assistant Privat label/ Partnership Assistant

Buyer Assistant Privat label/ Partnership Assistant

Nelly.com söker Buyer Assistant Privat label/Partnership Assistant till egna varumärken

Har du en stark känsla för mode och inköp samt ett stort intresse för e-handel och vår kund? Nelly.com söker en assistent till våra egna varumärken NLY. Om du älskar mode lika mycket som vi gör så kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter

Som inköpsassistent på Nelly arbetar du i ett team bestående av inköpare, designer, direktris samt inköpsassistenter. På Nelly är ständiga förbättringar och snabba förändringar en del av vår vardag. Hos oss tar du direkt ett stort ansvar och om du skapar resultat, visar på driv och engagemang finns det många karriärmöjligheter!

Som assistent till inköpare och Partnership koordinatorn arbetar du i team med inköpare/designer/direktris och med Partnership koordinatorn. Du arbetar och fördelar din tid mellan teamen i ungefär lika stora delar, beroende på perioder. Du arbetar tätt med inköparen och är framför allt delaktig i provhanteringsprocessen, du administrerar inköpsorders och ansvarar för leverans- och provbevakning.

Du arbetar också tätt med Partnership koordinatorn och assisterar med inköpsorders, bevakar leveranstider och driver arbetet framåt i teamet. Du upprätthåller också en god kontakt med såväl interna som externa partners.

Vem är du?
  • Du har en eftergymnasial/akademisk utbildning inom inköp/textil/ekonomi.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med egenproduktion på inköpskontor i textil/modebranschen.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 200 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.