Social Media Coordinator

Social Media Coordinator

Nelly.com söker en Social Media Coordinator

Be the fab you - ihop med oss!

Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år med:
 • En omsättning på 1,4 miljarder kronor per år
 • 2,1 miljoner kunder i Norden
 • 1,3 miljoner följare i sociala medier
 • 119 miljoner besök per år
Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg, vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15-25 år och därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu. För att nämna ett axplock av våra pågående initiativ - och det är bara början:
 • Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm.
 • Vi centraliserar vår verksamhet till Borås för att stärka vår kultur och möjliggöra karriärsutveckling (vi flyttar ett 15-tal Stockholmsbaserade tjänster till Borås).
 • I januari 2021 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler. Kontoret blir en skön manifestation av Nelly: Moderna och verksamhetsanpassade arbetsmiljöer och en möjlighet att fira och bejaka livet, varje dag!
 • Vi har precis byggt ett nytt supermodernt lager på 35 000 kvm i närheten av huvudkontoret dit vi flyttar under 2021. Här skall vi effektivisera vår verksamhet.
Nu söker vi dig, en strukturerad, effektiv och resultatinriktad Social Media Coordinator.

Arbetsbeskrivning

Social Media Coordinator ansvarar för bolagets närvaro på sociala medier. Tjänsten innefattar såväl planering av aktiviteter i samtliga kanaler samt att säkerställa att uppdatering sker efter framtagen plan. En aktivitetskalender syftar till att säkerställa att uppsatta mål uppnås genom att inspirera vår kund samt lyfta relevanta erbjudanden. Uppföljning och återrapportering kring utfall för respektive kanal sker enligt framtagen process.

Social Media Coordinator ansvarar för att säkerställa relevant content till bolagets samtliga kanaler samt uppdaterar kanalerna med dessa. Framtagandet av content sker i nära samarbete med Influencer Marketing samt bolagets Content Hub (Studio och Production). Tjänsten kräver närvaro på viss kampanjproduktion och vid marknadsaktiviteter, resor till dessa kan förekomma.

Tjänsten ställer höga krav på kunskap om Nellys kund och du har erfarenhet av att framgångsrikt kunna uttrycka dig i bild och skrift via organiska sociala medier till denna kund.

Tjänsten innefattar att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och kanaler inom sociala medier och hur landskapet utvecklas, i syfte att säkerställa att bolagets sociala kanaler alltid är branschledande.

I bolaget sker ofta förändringar och vårt tempo är högt vilket ställer krav på Social Media Coordinator och hanteringen av dessa förutsättningar. Det egna ansvaret är en viktig del av tjänsten.

Arbetet innebär mycket kontakt med andra avdelningar på bolaget och med externa partners. I dessa möten/relationer värnar vi om ett sunt och professionellt bemötande av våra kollegor utefter bolagets värderingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Planera aktiviteter på bolagets samtliga sociala medier
 • Uppdatera bolagets samtliga organiska sociala kanaler
 • Köpt annonsering i sociala kanaler
 • Uppföljning och återrapportering för sociala kanaler
 • Hitta nya kanaler och sätta strategi för ny kanal
Vem är du?

Du är en teamplayer som gillar högt tempo och är duktig på att prioritera. Du är resultatinriktad, och arbetar på ett strukturerat vis. Du älskar troligtvis mode när du kliver in genom dörren och om inte så gör du det snart.
 • Relevant utbildning
 • Minst 1 års erfarenhet av arbete med sociala medier
 • Duktig på att uttrycka sig visuellt, både genom bild och text
 • Erfarenhet av modebranschen och intresse för mode är meriterande
Vad erbjuder vi?

Vi kan erbjuda dig en unik möjlighet att vara en del av en ung verksamhet och bli en viktig del i den fortsatta tillväxten av Nelly.com. Arbetsplatsen kännetecknas som fartfylld, utvecklande och rolig och vi utmärker oss när det kommer till att ge unga personer chansen att ta ansvar och för rätt person kan utvecklingen gå snabbt.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borås. Du är välkommen att börja omgående, men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Registrera din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Head of Brand, Tuss Odin Ekman, tuss.odin.ekman@nelly.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i vår rekryteringsprocess genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vill du komma i kontakt med vår lokala fackklubb så når du dem på unionen@nelly.com.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 2,1 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Group hette tidigare Qliro Group. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet "NELLY".

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.