Motion Graphic Designer

Motion Graphic Designer

Nelly.com söker Motion Graphic Designer

Nu rör vi på oss!

Be the the fab you, ihop med oss! Är du vår nya stjärna som sätter saker i rörelse och får våra kanaler att svämma över av supersnyggt, rörligt content?

Nu söker vi en snabbfotad, innovativ och initiativrik Motion Graphic Designer till vårt Production team. Vi tänker att du är ungefär så här: Du står för the motion

i emotion - vårt content ska engagera och få kunderna att känna saker. Du utvecklar och inspirerar dina kollegor. Du har stenkoll på vad som trendar på TikTok nu och vad som kommer sen. Och du är taggad på att joina ett grymt passionerat gäng på en spännande resa! Nelly.com har varit en ledande modedestination i över 15 år och det här är BARA början...

Dina arbetsuppgifter

Som Motion Graphic Designer ansvarar du för att skapa rörligt content till våra sociala kanaler, webb och app. Med rörligt innehåll menas både att själv filma, klippa och retuschera (grading) video, men även ta fram och arbeta ut grafik, animationer och effekter i video. Fokus ligger främst på annonsering och organiskt material till Youtube, Instagram, Facebook, TikTok och Snapchat.

Du ser till att det rörliga innehållet som produceras följer Nellys konceptuella strategi och grafiska guidelines och att allt material skapar ett hööögt engagemang hos våra kunder. They see it, they want it, they get it är målbilden!

Du joinar vårt Production team tillsammans med AD, GD och Copywriters. Teamet ingår i Content creation hub och du har därför ett nära samarbete med Senior AD och teamet i studion (med fler!). I rollen ligger också ett ansvar i att bidra till att avdelningen håller sig uppdaterad i förhållande till målgruppen så att allt material som produceras är on point, relevant och alltid följer branschens senaste digitala och grafiska trender.

Kort om dig!

Du är nyfiken, gillar högt tempo och kan ta egna initiativ. Du är resultatinriktad och arbetar strukturerat och effektivt, du kan prioritera dina uppgifter. Och du är såklart van att jobba mot deadlines och utefter briefer, men du kan samtidigt ta egna initiativ och vara självgående!

Du gillar att coacha och inspirera dom runt omkring dig och går i gång på snygg kommunikation som sticker ut. En stark teamplayer som driver vår utveckling!
 • Relevant utbildning och/eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kandidat eller relevant examen för Art Director är meriterande.
 • Minst 3 års erfarenhet av liknade tjänst eller andra närliggande arbetsuppgifter såsom Videographer, Motion Graphics och Animation. Erfarenhet av liknande tjänst inom mode och e-handel är meriterande.
 • Mycket god kunskap inom de program i Adobe Creative Suite som rör video och grafik (främst AfterEffects, Photoshop, Premiere PRO).
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Arbetsprov kommer att genomföras i de fall vi går vidare med ansökan.
Kort om oss!

Nelly Group omsätter 1,4 miljarder kronor per år och har:
 • 1,2 miljoner kunder i Norden
 • 1,3 miljoner följare i sociala medier
 • 118 miljoner besök per år
Vi kan fashion bättre än någon annan och med budskapet Always celebrate the fab you! tar vi nu nästa steg. Vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15-25 år och därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu. Det här är några av våra pågående initiativ:
 • Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm.
 • Vi centraliserar vår verksamhet till Borås för att stärka vår kultur och möjliggöra karriärutveckling.
 • Våren 2021 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler. Kontoret blir en skön manifestation av Nelly: Moderna och verksamhetsanpassade arbetsmiljöer och en möjlighet att trivas tillsammans.
Sist men inte minst...

Klart att du ska bli en del i den fortsatta tillväxten på Nelly! Du kommer till en arbetsplats fylld av energi, utveckling och inspiration. Drömgrej, visst? Vi är proffs på att hitta nya, innovativa sätt att nå vår kund och vi har en kultur fylld av passion, teamkänsla och energi. Vi vågar utmana. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borås.

Ansök via annonsen så snart som möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Emina.alivodic@nelly.com. Bifoga CV & personligt brev och gärna portfolio. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i vår rekryteringsprocess genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vill du komma i kontakt med vår lokala fackklubb så når du dem på unionen@nelly.com
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 2,1 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Group hette tidigare Qliro Group. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet "NELLY".

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.