Make Up Artist Nelly.com/NLY Man

Make Up Artist Nelly.com/NLY Man

Brinner du för mode och vill du jobba i en kreativ studiomiljö?

Nelly.com och NLYman.com söker nu en Make Up Artist som vill anta utmaningen att vara med och ta oss till nästa nivå i Nordens mest attraktiva och effektiva studio! Vår verksamhet bygger på passion, driv, gemenskap och samarbete. Vi strävar alltid att bli bättre, snabbare och vi vill alltid överträffa förväntningarna. Vi producerar större delen av det visuella materialet till våra sajter Nelly.com och NLYMan.com i vår egen studio på vårt huvudkontor i Borås. Som MUA ingår du i studioteamet bestående av fotografer, retuschörer och stylister.

Om tjänsten

Som Make up artist på Nelly.com/NLY Man arbetar du med vår onlinekatalog, där du tillsammans med dina kollegor stylar och förbereder samtliga av våra modeller inför fotografering och är delaktig under pågående produktion_._ Uppdraget är kreativt och kommersiellt med stort fokus på att inspirera vår kund och efterleva vårt varumärke.

Du driver utvecklingen inom hår och make up så att vi är uppdaterade och ligger i fas med de kommersiella trender som råder. Arbetet innebär stort eget ansvar med fokus på struktur och organisatorisk förmåga. På Nelly.com/NLY man jobbar vi målstyrt och som team ser vi till att tillsammans nå målen. Vi jobbar i högt tempo, med hög energi och kreativitet, där vi värdesätter eget ansvar, teamwork och att roligt på jobbet.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Borås med tillträde omgående.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom hår och make up med väldokumenterad erfarenhet av både katalog och kampanjfotografering och har jobbat ett tag inom branchen som MUA. Du har också ett genuint intresse för kommersiellt mode. För att nå ut till vår kund har du förmågan att se målgruppen, vara expert på våra brandbooks, ta in kunskap om bolagets interna och externa varumärken för att säkra upp tonalitet i hår och make up beroende på uppdrag.

Du är en öppen och trygg person som inspirerar och samspelar med dina kollegor, modeller och partners. Du är social, nyfiken och intresserad och har lätt att få kontakt med andra, vilket vi ser som viktigt då vi jobbar tätt med varandra samt även har kontakt med externa parter. Du är bra på att coacha, se till detaljer och har ambitionen att kunna göra allt lite bättre. Du är effektiv, ansvarstagande och kreativ. Vi letar efter dig som vill anta utmaningen som MUA på Nordens största ehandelsplattform och älskar mode till unga tjejer och killar.

Kvalifikationer
  • MUA utbildning är meriterande
  • Några års arbetslivserfarenhet som MUA
  • Goda kunskaper i engelska
  • Social kompetens och värnar teamwork och samarbete
  • Kommunikativ
Ansökan med portfolio, CV och och personligt brev.

Frågor om tjänsten, vänligen kontakta Lowe Olsen, Stylist Manager
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 200 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.