Inköpsassistent

Inköpsassistent

Arbetsuppgifter

Som inköpsassistent på externa varumärken arbetar du i ett team bestående av Head of external brands, inköpare, controller samt inköpsassistenter. Ständiga förbättringar och snabba förändringar är en del av vår vardag. Hos oss tar du direkt ett stort ansvar och om du skapar resultat, visar på driv och engagemang finns det många karriärmöjligheter.

I din roll som inköpsassistent arbetar du tätt ihop med en inköpare. Du ansvarar för löpande uppgifter som bland annat orderadministration, produktaktiveringar, produktbeskrivningar samt tar en aktiv roll i sortiment och försäljningsuppföljningen. Du har också ett stort ansvar i att bygga långsiktiga och starka relationer med våra leverantörer. Med vår kund i fokus jobbar du aktivt för att alltid vara uppdaterad på de senaste trenderna och kommersiella företeelserna.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med placering i Borås, med start i augusti/september.

Vem är du?

Du är ett administrativt geni som brinner för och har erfarenhet av mode. Du triggas av att arbeta i ett högt tempo mot deadlines, har lätt för att samarbeta, gillar ordning och kontroll och är starkt bidragande till att det flyter på i ditt inköpsteam. Du skapar goda relationer och bygger effektiva kontaktnätverk både internt och externt, samtidigt som du gillar att vara med där det händer. På Nelly.com är det högt i tak och alla är delaktiga i inköpsprocessen. Du vågar utmana, ifrågasätta och utveckla! Förutom erfarenhet av mode har du en adekvat utbildning inom inköp och administration.

Du behöver även kunna behärska engelska i tal och skrift.

Intresserad?

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Head of external brands - Marcus Lehtola, marcus.lehtola@nelly.com

Vill du komma i kontakt med vår lokala fackliga klubb så når du dem på unionen@nelly.com.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 2,1 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Group hette tidigare Qliro Group. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet "NELLY".

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.