IT Support & Compliance

IT Support & Compliance

Nelly.com söker en IT Support & Compliance

Be the fab you - ihop med oss!

Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år med:
 • En omsättning på 1,4 miljarder kronor per år
 • 2,1 miljoner kunder i Norden
 • 1,3 miljoner följare i sociala medier
 • 119 miljoner besök per år
Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg, vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15-25 år och därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu. För att nämna ett axplock av våra pågående initiativ - och det är bara början:
 • Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm. Vi centraliserar vår verksamhet till Borås för att stärka vår kultur och möjliggöra karriärsutveckling (vi flyttar ett 15-tal Stockholmsbaserade tjänster till Borås).
 • I januari 2021 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler. Kontoret blir en skön manifestation av Nelly: Moderna och verksamhetsanpassade arbetsmiljöer och en möjlighet att fira och bejaka livet, varje dag!
 • Vi har precis byggt ett nytt supermodernt lager på 35 000 kvm i närheten av huvudkontoret dit vi flyttar under 2021. Här skall vi effektivisera vår verksamhet.
Vi söker dig, en noggrann, lyhörd och ansvarstagande IT Support & Compliance.

Brinner du för Support & Compliance och vill jobba i en kreativ miljö med mycket energi?

Nelly.com och NLYman.com söker nu en noggrann IT Support & Compliance till kontoret i Borås. Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara med på vår fantastiska resa framåt. Vår verksamhet bygger på passion, innovation, gemenskap och samarbete. Vi strävar alltid att bli bättre, snabbare och vill alltid överträffa förväntningarna. På Nelly.com och NLYman.com jobbar vi målstyrt och som team ser vi till att tillsammans nå våra mål. Vi jobbar i högt tempo, med hög energi och kreativitet, där vi värdesätter eget ansvar, teamwork och att roligt på jobbet.

Om tjänsten

Som IT Support & Compliance på Nelly.com och NLYman.com erbjuds du en inspirerande och kreativ arbetsplats på vårt huvudkontor i Borås.

Du kommer att stödja och verifiera att organisationen och verksamheten är strukturerad och bedrivs på ett överensstämmande sätt i enlighet med tillämpliga regler och förordningar. Hålla dig uppdaterad med nya regelverk och följ upp internt om implementeringen av dessa.

Förbereda och leverera utbildning för anställda om olika regleringsfrågor och Nelly Groups policyer och rutiner.

Inom IT-support arbetar du brett inom IT och användarstöd, och mer specifikt mot ramverk och verktyg så som Active Directory, Windows 10, Office 365, grundläggande nätverksteknologier och ärendehanteringssystem.

Som IT Support & Compliance är du en del av företagets IT-avdelning. Rollen innebär stort eget ansvar med fokus på struktur och organisatorisk förmåga.

Vi erbjuder dig en härlig, positiv arbetsmiljö och en tjänst som ger dig möjlighet att utvecklas. Du är en del av ett team som arbetar för skapa förutsättningar för data drivna beslut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • IT Support
 • Utarbeta policyer och hjälpa till med interna och externa revisioner
 • Stödja och verifiera att bolaget tillämpar regler och förordningar
 • Leverera utbildning för anställda
 • Samarbeta och kommunicera
Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som IT Support & Compliance, gärna inom ett börsnoterat bolag.

Du gillar att skapa policyer och se till att de efterlevs.

Du är lyhörd och tålmodig, ordningsam och strukturerad, dokumenterar lösningar och deltar i att sprida kunskap.

Trivs med kundkontakt och är serviceinriktad.

Stort personligt driv och förmåga att leverera.

Du värdesätter teamwork och har förmågan att inspirera dina kollegor. Vi ser att du är social, nyfiken, intresserad och har lätt att få kontakt med människor.

Dina kunskaper
 • Gymnasial utbildning inom IT eller likvärdig utbildning
 • Förbereda och leverera intern utbildning
 • Skapa och följa upp policyer och rutiner
 • Erfarenhet av verksamhetsutveckling och beställning av IT-stöd inom börsnoterat bolag.
 • Kunna fånga, analysera och förmedla Compliance/verksamhetens krav på data till IT och rekommendera IT-lösningar utifrån prioritering av tid, kostnad och funktionalitet.
 • Flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.
 • Goda kunskaper i Active Directory, Windows OS, Max OSX & Office 365
 • Vana av att supporta remote.
Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Borås med tillträde per omgående.

Skicka in din ansökan till oss redan idag då vi intervjuar löpande. Bifoga CV och personligt brev och gärna portfolio. Har du frågor kring tjänsten kontakta andreas.drougge@nelly.com, CTO.

Vill du komma i kontakt med vår lokala fackklubb så når du dem på unionen@nelly.com
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 2,1 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Group hette tidigare Qliro Group. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet "NELLY".

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.