Graphic Designer

Graphic Designer

Nelly.com söker en Graphic Designer

Be the fab you - ihop med oss!

Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år med:
 • En omsättning på 1,4 miljarder kronor per år
 • 2,1 miljoner kunder i Norden
 • 1,3 miljoner följare i sociala medier
 • 119 miljoner besök per år
Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg, vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15-25 år och därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu. För att nämna ett axplock av våra pågående initiativ - och det är bara början:
 • Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm. Vi centraliserar vår verksamhet till Borås för att stärka vår kultur och möjliggöra karriärsutveckling (vi flyttar ett 15-tal Stockholmsbaserade tjänster till Borås).
 • I januari 2021 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler. Kontoret blir en skön manifestation av Nelly: Moderna och verksamhetsanpassade arbetsmiljöer och en möjlighet att fira och bejaka livet, varje dag!
 • Vi har precis byggt ett nytt supermodernt lager på 35 000 kvm i närheten av huvudkontoret dit vi flyttar under 2021. Här skall vi effektivisera vår verksamhet.
Vi söker dig, en effektiv, flexibel och ansvarstagande Graphic Designer.

Brinner du för grafisk design och vill jobba i en kreativ miljö med mycket energi?

Nelly.com och NLYman.com söker nu en erfaren och dedikerad Graphic Designer till kontoret i Borås. Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara med på vår fantastiska resa framåt. Vår verksamhet bygger på passion, innovation, gemenskap och samarbete. Vi strävar alltid att bli bättre, snabbare och vill alltid överträffa förväntningarna. På Nelly.com och NLYMan jobbar vi målstyrt och som team ser vi till att tillsammans nå våra mål. Vi jobbar i högt tempo, med hög energi och kreativitet, där vi värdesätter eget ansvar, teamwork och att roligt på jobbet.

Om tjänsten

Som Graphic Designer på Nelly.com och NLYMAN.com erbjuds du en inspirerande och kreativ arbetsplats med mode i fokus. Vi producerar det visuella materialet till våra sajter Nelly.com och NLYMan.com på vårt huvudkontor i Borås.

Som Graphic Designer är du en del av företagets kreativa avdelning. Du ingår i vårt Productionteam som består av Art Directors, Graphic designers och Copywriters. Uppdraget är kreativt och kommersiellt med stort fokus på att inspirera vår kund och efterleva vårt varumärke. Rollen innebär stort eget ansvar med fokus på struktur och organisatorisk förmåga då vi jobbar med korta deadlines.

Som Graphic Designer är du delaktig i den dagliga produktionen av bolagets kampanjer. Din uppgift är att förmedla bolagets vision samt säkerställa denna i det grafiska material du producerar för sajt, annonsering, sociala medier, nyhetsbrev och övrigt grafiskt material för bolagets samtliga kanaler.

Vi erbjuder dig en härlig, positiv arbetsmiljö och en tjänst som ger dig möjlighet att utvecklas. Du är en del av ett team som arbetar för att bli främst i branschen inom digital kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Produktion av nyhetsbrev, social ads och delar av bolagets kampanjer
 • Arbeta med den grafiska produktionen i samtliga kanaler
 • Produktion av rörligt material
 • Aktivt ta del av uppföljning och optimera content efter utfall
 • Värna om ett kundperspektiv i alla grafiska uttryck
 • Aktivt arbeta för att bolagets innovativa målsättning upprätthålls
 • Ständigt agera utifrån aktuella trender för den givna målgruppen
 • Bidra till att bolagets Brand Book genomsyrar alla kanaler
 • Ständigt vara uppdaterad på nya trender
Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som Graphic Designer, Webbdesigner eller Originalare.

Du har fingertoppskänsla för grafisk form och intresse för kommersiellt mode. För att nå ut till vår kund har du förmågan att se målgruppen, vara expert på vår brandbook.

Du värdesätter teamwork och har förmågan att inspirera dina kollegor. Vi ser att du är social, nyfiken, intresserad och har lätt att få kontakt med människor.

Du har god kunskap inom typografi, bildbehandling, grafik och rörlig produktion. Din vilja att ständigt utvecklas och bli bättre ser vi som en tillgång.

Dina kunskaper
 • Några års erfarenhet som Graphic Designer
 • Dokumenterad kunskap inom grafisk och digital produktion
 • Arbetar obehindrat i alla program i Adobe-serien
 • Goda kunskaper inom rörlig produktion (After Effects och Premiere Pro)
 • Grundläggande kunskaper inom HTML och CSS är meriterande
 • Erfarenhet av modebranschen eller närliggande bransch är meriterande
 • Kunskap om UX och Mobile first-utveckling är meriterande
Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Borås med tillträde per omgående.

Skicka in din ansökan till oss redan idag då vi intervjuar löpande. Bifoga CV och personligt brev och gärna portfolio. Har du frågor kring tjänsten kontakta Sofia.karlsson@nelly.com, Head of Production.

Vill du komma i kontakt med vår lokala fackklubb så når du dem på unionen@nelly.com
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 2,1 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Group hette tidigare Qliro Group. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet "NELLY".

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.