Brand Manager

Brand Manager

Nelly.com söker en Brand Manager

Be the fab you - ihop med oss!

Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år med:
 • En omsättning på 1,4 miljarder kronor per år
 • 2,1 miljoner kunder i Norden
 • 1,3 miljoner följare i sociala medier
 • 119 miljoner besök per år
Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg, vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15-25 år och därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu. För att nämna ett axplock av våra pågående initiativ - och det är bara början:
 • Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm.
 • Vi centraliserar vår verksamhet till Borås för att stärka vår kultur och möjliggöra karriärsutveckling (vi flyttar ett 15-tal Stockholmsbaserade tjänster till Borås).
 • I januari 2021 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler. Kontoret blir en skön manifestation av Nelly: Moderna och verksamhetsanpassade arbetsmiljöer och en möjlighet att fira och bejaka livet, varje dag!
 • Vi har precis byggt ett nytt supermodernt lager på 35 000 kvm i närheten av huvudkontoret dit vi flyttar under 2021. Här skall vi effektivisera vår verksamhet.
Nu söker vi dig, en innovativ och resultatinriktad Brand Manager.

Är du en innovativ marknadsförare som vill arbeta med ett ledande varumärke inom mode? Har du ett stort intresse för varumärkesbyggande? Älskar du siffror och blir du motiverad av att se snabba resultat av ditt arbete? Om du svarade ja på dessa frågor kan du vara vår nästa talang.

Arbetsbeskrivning

Som Brand Manager ansvarar du för bolagets varumärkesplan på samtliga marknader. Utifrån analys driver du rekommendationer för att säkerställa att bolaget uppnår uppsatta mål för rekrytering och återaktivering av kund utifrån varumärkesposition. Som en del av Brandteamet har du ett ansvar för kundanalys och identifiering och projektledning av marknadsaktiviteter i syfte att säkerställa att bolaget stärker sin position på marknaden. Du drivs av att bygga ett starkt varumärke med hög attraktionskraft och har både analytisk och kreativ förmåga. Ditt arbete kommer vara en viktig del i att göra Nelly.com ännu starkare och konkurrenskraftiga.

Arbetsuppgifter

I rollen har du stor förståelse för bolagets kund, och sätter alltid henne och hennes behov i centrum. Du ansvarar för att identifiera drivkrafter, och har stenkoll på viktiga köp- och rekryteringstillfällen. Att upptäcka förändringar i kundbeteendet är en viktig del av arbetet. I arbetet ställs höga krav på dataanalys av såväl kvantitativ rådata som kvalitativa kundinsikter, som du omvandlar till slutsatser och rekommendationer. Tillsammans med övriga Brandteamet omvandlar du dessa rekommendationer till koncept och säkerställer att de på bästa och mest kostnadseffektiva sätt, når vår kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Analysera kund utifrån rekrytering och återaktivering, samt driva rekommendationer för att säkerställa att bolaget når uppsatta mål
 • Identifiering, planering och projektledning av marknadsaktiviteter för att rekrytera och aktivera kund utifrån bolagets strategi och försäljningsmål
 • Utvärdera marknadsaktiviteter i syfte att optimera och effektivisera marknadsinsatser
 • Planering och genomförande av marknadsaktiviteter tillsammans med externa varumärken
Vem är du?

Du är en teamplayer som gillar högt tempo och är duktig på att prioritera. Du är resultatinriktad och arbetar på ett strukturerat vis. Du älskar troligtvis mode när du kliver in genom dörren och om inte, så gör du det snart.
 • Relevant utbildning inom marknadsföring och/eller ekonomi
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och varumärkesbyggande
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en unik möjlighet att vara en del av en ung verksamhet och bli en viktig del i den fortsatta tillväxten av Nelly.com. Arbetsplatsen kännetecknas som fartfylld, utvecklande och rolig och vi utmärker oss när det kommer till att ge unga personer chansen att ta ansvar och för rätt person kan utvecklingen gå snabbt.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borås. Du är välkommen att börja omgående men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Registrera din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Head of Brand, Tuss Odin Ekman, tuss.odin.ekman@nelly.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i vår rekryteringsprocess genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vill du komma i kontakt med vår lokala fackklubb så når du dem på unionen@nelly.com
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 2,1 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Group hette tidigare Qliro Group. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet "NELLY".

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.