Ekonom till Mobilen Group

Ekonom till Mobilen Group

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjligheten att arbeta med ekonomi/lön samtidigt som du får utveckla och påverka din roll!
Här blir du en viktig nyckelspelare som arbetar med ett brett spektra av ekonomiflödet, där du bidrar med såväl ekonomisk kompetens som digitala kunskaper. Välkommen till ett ledande företag som befinner sig i en expansiv bransch!

Om vår kund

Mobilen Group är ett familjeägt företag med huvud kontoret i Borås som specialiserat sig på husbilar. Vi har stationer i Stockholm, Borås och Skåne som erbjuder produkter i varierande prisklasser och märken. Från försäljare till servicetekniker är vi alla eldsjälar och proffs när det gäller husbilar. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt för att alltid kunna följa och sköta om det senaste i husbilsvärlden. När kunder vänder sig till oss ska de känna trygghet i att vi vet vad vi pratar om.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ekonom hos Mobilen Group kommer du ha arbeta med företagets ekonomiarbete och lönehantering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Löpande bokföring och momsredovisning
  • Budgetarbete
  • Löneredovisning
  • Leverantörsreskontra
  • Månadsrapporter
  • Bokslutsarbete
Din profil

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom en likvärdig roll och nu vill växa inom ett mindre företag. Det är meriterande om du har en god IT- och systemvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel. Här får du i allra högsta grad bidra med dina digitala kunskaper. Du behärskar såväl svenska som engelska flytande både i tal och i skrift.

Som person är du noggrann, dynamisk och prestigelös. Du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning, där du skapar värde för verksamheten i allt du gör. Du har ett strukturerat arbetssätt i kombination med en god affärsmässig och finansiell förståelse, vilket medför att du lyckas väl i rollen som Ekonom hos Mobilen Group!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 29 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Sökord

Ekonom, redovisningsekonom, accountant, lön, lönehantering
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.