Kunniga fordonstekniker sökes omgående till Borås

Kunniga fordonstekniker sökes omgående till Borås

Vi behöver förstärka vårt härliga team i Västra Göteborg med duktiga bilmekaniker. Vill du arbeta för Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder som alltid sätter kunden och service i främsta rummet? Är du en bilmekaniker med teknisk kompetens? Vill du utvecklas tillsammans med oss och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken?

Då är du kanske den vi söker!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats där alla är välkomna och där vi tillsammans arbetar med branschens starkaste varumärke. Vi erbjuder rättvisa och marknadsmässiga löner och stora möjligheter till utveckling och ansvar.

Dessutom erbjuder vi friskvårdsbidrag, förmånliga personalrabatter på delar, möjlighet till vidareutbildning, möjlighet finns även att skruva på sin egen bil på kvällar och helger.

Som person är du självgående, positiv, har eget driv och kan arbeta strukturerat och effektivt.

Du har:
  • Helst gymnasial utbildning inom fordonsteknik
  • God datorvana
  • Minst B körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har några års erfarenhet som personbilsmekaniker/tekniker
  • Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundkontakt
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf
Mer info
Kontaktperson Niclas Däveskog
Telefon 033-12 40 45
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.