Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare till Borås !

Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare till Borås !

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som behärskar norska i tal och skrift, brinner för kundservice, älskar att prata med kunder och levererar gärna det lilla extra i varje kundkontakt.

Stämmer denna beskrivning på dig? Vill du då vara med och bidra till att skapa och bevara förstklassig kundservice? Är du datorvan och socialt orienterad? Är du intresserad av mode och inredning?
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund hjälper du kunder med deras ärenden via telefon och mail. Frågor gällande produkt, faktura och leverans är vanligt förekommande och du hanterar även frågor om beställningar online, kampanjer och aktuella erbjudanden.
Varierande dagar som inte är den andra lik bidrar till att arbetet aldrig blir långtråkigt och erbjuder en arbetsplats med mångsidiga arbetsuppgifter i en modern och fin arbetsmiljö.
  • Tjänsten startar som en provanställning via Maxkompetens med möjlighet tilll övertag hos kund.
  • Betald utbildning sker dagtid hos vår kund
Din profil
Vi ser gärna att du är:
  • Kommunikativ i tal och skrift och brinner för att jobba med kundkontakter
  • Van att jobba i högt tempo mot uppsatta kvalité och servicemål
  • En person som älskar kundkontakt
  • Den som tycker om att leverera det lilla extra till kunden
  • En person som ser positivt på feedback och gärna vill utvecklas i ditt arbete
Sista ansökningsdag
Vi hanterar alla ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag !

Vid frågor kontakta: Eva Thuresson
mail:
mobnr: 0734-073375

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden

Modeföretaget startade sin lysande karriär med en enda dambutik i Sverige år 1947. Idag har företaget växt sig internationellt och blivit ett av världens ledande klädvarumärken.
De arbetar med att skapa långsiktighet och hållbarhet genom miljövänligt mode, och de växer sig för var dag större på den geografiska arean samtidigt som de expanderar online.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan (49 dagar kvar)