Vi söker fler kundservicemedarbetare till Borås !

Vi söker fler kundservicemedarbetare till Borås !

Dina arbetsuppgifter

Vi söker ständigt personer som vill jobba inom kundservice med telefonen, chatt eller mail som redskap och som alltid vill levererar det bästa till kunden
Brinner du för att jobba med kundservice ? Vill du vara med och bidra till att skapa och bevara förstklassig kundservice? Är du datorvan och socialt orienterad?
Tycker du om att jobba i team och jobba för ständig utveckling och förbättringar.

Sök redan idag och få chansen att bli en del av ett ambitiöst team där man jobbar gemensamt med service mot uppsatta mål.

Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunder med deras ärenden via telefon och mail. Frågor gällande produkt, faktura och leverans är vanligt förekommande och du hanterar även frågor om beställningar online, kampanjer och aktuella erbjudanden. Varierande dagar som inte är den andra lik bidrar till att arbetet aldrig blir långtråkigt och erbjuder en arbetsplats med mångsidiga arbetsuppgifter.

Din profil
Arbetsuppgifterna går ut på att du som kundtjänstmedarbetare ska besvara kunders frågor via både telefon och mail och därav är det viktigt att du hanterar multitasking samt kan arbeta under högt tempo. Frågor gällande både produkt, faktura och leverans är vanligt förekommande och du hanterar även frågor om beställningar online, kampanjer och aktuella erbjudanden. Varierande dagar som inte är den andra lik bidrar till att arbetet aldrig blir långtråkigt och erbjuder dig mångsidiga arbetsuppgifter.

Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstider: Varierande arbetstider vardagar och helger kan förekomma
Lön: Fast timlön
Krav: Att du behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:

Erfarenhet av kundservice
Behärskar du finska, danska eller norska i tal och skrift så är det meriterande. Viktigt att du noterar detta vid din ansökan.

Vad erbjuds?
Intern utveckling
Betald utbildning förlagd på dagtid
Personalförmåner
Utvecklande arbete med mycket kundkontakt

Sista ansökningsdag
Då behovet varierar i takt med aktiviteter och efterfrågan så behandlas ansökningar i takt som de kommer in så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor kontakta: Eva Thuresson
mail:
mobnr: 0734-073375

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT, försäljning & kundtjänst och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)