Storkundssäljare

Storkundssäljare

Vi söker en Storkundssäljare till Sjömarkens Isolering AB

För vår kund Sjömarkens Isolerings räkning söker vi nu en storkundssäljare. Företaget tar ytterligare steg inom byggbranschen genom att förstärka sitt redan starka lag. För att passa in i gänget söker vi dig som är en driven affärsman som älskar att skapa och utveckla kundrelationer. Ditt bearbetningsområde är Syd- och Västsverige och ditt kundsegment är större byggbolag. Du kommer jobba mot Storkunder inom all typ av byggnation och genom dig och ditt arbete skall Sjömarkens Isolering alltid vara det självklara valet av leverantör.

Vi söker Dig som vet genom erfarenhet hur viktigt det är med goda relationer i yrkeslivet. På Sjömarkens Isolering råder en familjär stämning och atmosfär varför vi ser dig som en lagspelare som uppskattar samarbete och när det är högt till tak. Att kunna arbeta i Team är viktigt samt att Du självklart skall bidra till att stärka gruppen. Vi ser inte din utbildning som det viktigaste utan din personlighet kommer vara avgörande tillsammans med dina erfarenheter. Vi ser dig som en social och driven person som är ambitiös i ditt arbete och så klart brinner för kundkontakter, både nya och befintliga. Du är prestigelös i ditt sätt och strävar alltid efter att skapa och utveckla kundrelationer och målet är att möjliggöra affärer för Sjömarkens Isolering. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och genom vårt noggranna erbjudande vill vi bygga förtroende. Du jobbar därför uthålligt, noggrant och ambitiöst för att uppnå goda resultat.

Det är meriterande att du har en byggteknisk bakgrund samt att du har ett genuint intresse för byggbranschen som helhet. Du kommer jobba mot större byggbolag och ditt arbete innebär både att skapa förutsättningar för avrop/beställning genom att teckna övergripande avtal samt att verkställa order för planering och utförande. Du kommer att ingå i ett säljteam där vi veckovis rapporterar och utbyter erfarenheter för att hela tiden kunna utvecklas.

Hos vår kund Sjömarkens Isolering finns det enorma tillgångar på positiv energi. Här lyssnar man på alla anställda och som man själva beskriver det - Vi har högt till tak på vårt företag.

Vi ser gärna att du har följande i din profil:
  • Ett brinnande intresse för försäljning och relationsbyggande
  • Byggtekniskt kunnande och intresse
  • Ordningssinne
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten så tvekan inte att kontakta

Uppdragsgivare Sjömarkens Isolering AB

Sjömarkens Isolering AB har isolerat nya och äldre bostäder i över 35 år och är ett av Sveriges äldsta lösullsföretag. Företaget grundades 1982 av Jan-Eric Riedel, som varit aktiv VD i företaget fram till 2015. Idag drivs och ägs företaget av Nicklas Riedel och Magnus Håkansson. Sjömarkens Isolering har alltid levt efter devisen "Lösull i alla konstruktioner" och alltid strävat efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniska lösningar, nya sprutmetoder och stor kunskap hos sin personal, vilket ska underlätta för kunderna i deras byggprojekt. Med facit i hand kan man se att bolaget lyckats med det när kunder idag anlitar bolaget för att lösullsisolera i samtliga förekommande konstruktioner - väggar, golv och tak.

Under senare år har företaget utvecklat och breddat sitt erbjudande för att idag ha produkter och tjänster som täcker in behoven inom byggnation när det gäller isolering, fukt och täthet.

Sjömarkens Isolering har idag 30 medarbetare och de utför dagligen lösullsentreprenader med 12 st egna lastbilar i Syd- och Västsverige. Det hanteras och utförs drygt 3 000 lösullsentreprenader per år, vilket innebär att dom är den i särklass största lösullsentreprenören på det geografiska området som idag bearbetas.

Med över 35 år i branschen kommer Sjömarkens Isolering fortsätta befinna sig i framkant och utveckla sig tillsammans med nya och befintliga kunder och fortsätta leverera lösull i alla konstruktioner. För att kunna bibehålla denna position söker företaget nu en förstärkning av säljledet genom en ny storkundssäljare.

Rekryterande företag, Maxkompetens AB

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens. Maxkompetens startade sin verksamhet 2003 och har idag kontor på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 tjänster och har dagligen mellan 450-500 konsulter ute på bemanningsuppdrag.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj (47 dagar kvar)