Robottekniker till Vingebro Automation AB Borås

Robottekniker till Vingebro Automation AB Borås

För vår kund Vingebro Automation AB i Borås söker vi nu en robottekniker!
Vill du jobba i ett företag som satsar på ny teknik och smarta lösningar? Drömmer du samtidigt om ett självständigt arbete? Då kan du vara den person vi söker!

Vingebro Automation i Borås jobbar i projekt och ansvarar för färdiga automationslösningar med kundunika anpassningar. Vingebro strävar efter att möta automationsbehoven inom de flesta branscher och kunderna finns främst i Södra Sverige. Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik, programmering och som har kundens förfrågan och utmaningar i fokus.

Du kommer arbete i olika projekt där du har mycket kundkontakt och till viss del jobbar du ute hos kund, främst i samband med driftsättning.

Din profil

Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har tidigare kunskap inom styrsystem, gärna Fanucs, samt har erfarenhet av robotteknik. Du är en person som är strukturerad, noggrann, lugn, och har förmågan att ha en helhetssyn på arbetsuppgiften. Du är en problemlösare och uppskattar kundkontakt och att ge god service. Du ska också ha ett estetiskt öga och har en visuell förmåga.

Krav
 • B-körkort
 • Engelska skriftligt och muntligt
 • Erfarenhet inom robotteknik
 • Datavana
 • Grundlig förståelse i El styrsystem
Meriterande
 • Tidigare erfarenhet av Fanuc Automation
 • Erfarenhet av att tidigare jobbat i projekt
Utbildning
 • Högskoleingenjör eller motsvarande yrkesteknisk skola
 • Har du istället arbetslivserfarenhet inom området så kan detta motsvara utbildningen ovan
Tjänsten
 • Tillträde enligt överenskommelse.
 • Heltid placerad Borås,Växjö eller Göteborg
 • Urval sker löpande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta Eva Thuresson

0734 073375

Om rekryterande företag
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (46 dagar kvar)