Produktionssupporten på Schenker AB söker en Backofficemedarbetare till Borås!

Produktionssupporten på Schenker AB söker en Backofficemedarbetare till Borås!

Dina arbetsuppgifter
Produktionssupporten på Schenker AB avdelning Indata/backoffice söker nu en engagerad, ansvarsfull och noggrann medarbetare som tycker om att vara med där det händer.
Till dig som har en positiv inställning till samarbete och som gillar när arbetstempot ibland är högt erbjuder vi ett arbete där lagandan och trivseln är viktiga faktorer. Du kommer tillhöra ett team som sätter samarbete högt på listan. Dina arbetsuppgifter handlar i grunden om att kontrollera avvikelser i vår leveranskedja från beställare till kund, Schenker har dagligen ett stort flöde med leveranser på väg och för att hålla hög service till våra kunder bevakar vi vårt leveransflöde och åtgärdar de avvikelser som eventuellt uppstår på vägen. Dina uppgifter tillsammnas med dina kolllegor i Indata teamet kommer vara att logga och åtgärda avvikleser för att minimera förseningar och felleveranser. Till viss del kommer du ha leverantörskontakter,mestadels via mail. Till din hjälp har du processbyggda rutiner och självklart dina kollegor.

Din profil
Som person är du:

Van vid högt tempo och tycker om att lösa problem och ser för det flesta utmaningar som möjligheter
Noggrann och strukturerad
Tycker om att samarbeta med teamet mot gemensamt mål. Delar gärna med dig av tankar och ideer för att gruppen ska utvecklas och gå framåt. Likväl tar till dig andras.
Du strävar alltid efter skapa förtroende hos kund eller samarbetspartner
Tar initiativ när det behövs för att ta uppgifterna framåt
Lätt för att skapa relationer

Du har god datavana och är van vid windowsmiljö.
Officepaket nyttjas och vi vill att du har god vana av excel vilket du kommer att arbeta dagligen med.
Svenska i tal och skrift då du kommer att ha dialog både via telefon och mail med kunder och leverantörer.

Sista ansökningsdag
Tillträde är snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor runt tjänsten så kontakta Eva Thuresson MaxKompetens 0734-073375

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50- tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahns AG:s transport- och logistikdivision. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö-, jämställdhet- och mångfaldsfrågor och uppmuntrar och stödjer alla medarbetare i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Läs mer på www.dbschenker.com/se
Mer info
Kontaktperson Eva Thuresson
Telefon 0734-073375
Område Borås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.