Produktionsmedarbetare till Bording i Borås

Produktionsmedarbetare till Bording i Borås

Vi söker för Bordings räkning produktionspersonal till verksamheten i Borås!
Vi söker dig som vill jobba inom produktionsverksamhet på ett expansivt företag inom grafiska branschen i Borås. Är du en person som trivs när det är högt tempo och där man jobbar som ett lag för att leverera kvalité? Då har vi jobbet för dig!

Du kommer jobba i ett sammansvetsat och målfokuserat lag. Vår uppdragsgivare lägger stor värdering kring att man har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.

Din profil

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du har en hög arbetsmoral och arbetsvilja. Som person känner du ett stort ansvar för din egen prestation och är uppsökande i din kunskapsinlärning. Du är självgående och lättlärd och har också ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten. Vi ser också att du som person har en god social kompetens och har lätt för att samarbeta och bidrar själv till ett gott arbetsklimat.

Krav
  • Svenska tal och skrift
  • Har du erfarenhet av monteringsarbete eller plock & pack är det meriterande.
Tjänsten

Vi söker för detta uppdrag två personer för ett uppdrag över vår kunds högsäsong.
  • Tjänsten är bemanning med uppstart för en person vecka 46 och nästa person vecka 48
  • Uppdraget är planerat under vår kunds behov under högsäsongen fram till början av Januari
  • Tjänsterna är heltid och arbetstiden förlagd dagtid
Låter detta som ett spännande uppdrag för dig?

Sök då tjänsten redan idag så kan du bli en del av ett härligt team!

Intervjuer genomförs löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Desale Temesghen 073-436 81 07

Vår uppdragsgivare

Bording är ett företag som arbetar med marknadskommunikation. Vårt mål är att hjälpa dig som kund att skapa kundkommunikation som driver affärer. Alla Bordings tjänster och lösningar har sin utgångspunkt i att frigöra resurser hos våra kunder, så att de kan fokusera på sin egen kärnverksamhet. Vi har det stora bolagets muskler och ekonomiska resurser, men vi är samtidigt det lilla bolaget med extremt hög service och omtanke om våra kunder.

Rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens. Maxkompetens startade sin verksamhet 2003 och har idag kontor på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 tjänster och har dagligen mellan 450-500 konsulter ute på bemanningsuppdrag.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (48 dagar kvar)