PLC programmerare till Vingebro i Borås

PLC programmerare till Vingebro i Borås

Vi söker
För uppdrag hos vår kund söker vi nu en PLC-programmerare till ett spännande bolag i Borås! Brinner du för Automation och PLC och söker en utmaning med eget ansvar och möjligheter till utveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Din roll
Du kommer arbeta på ett mindre bolag med ett engagerat team som har bred kompetens inom automation! Här får du vara med i skapandet, genomförandet och driftsättning av automationslösningar. Arbetet kommer ske i projektform och kommer innebära mycket samarbete med andra, både i huset men även med företagets kunder.

Din huvudsakliga uppgift är att programmera inom PLC, främst i systemen Siemens och Mitsubishi. Du kommer att vara delaktig i projekten från början till driftsättning. Du kommer även vara med och testa färdigbyggda system och installera dessa ute hos företagets kunder.

Din profil
Du har en civil eller högskoleingenjörsutbildning alternativt har en relevant YH-utbildning inom Automation. Det är meriterande om du har erfarenhet av PLC -programmering. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med utvecklingsprojekt och har medverkat i driftsättning av projekt sedan tidigare.

Du brinner för Automation och PLC! Du trivs med att ta på sig eget ansvar och är initiativtagande där du tar ägandeskap för att se till att lösa uppgifterna du ansvarar för. Du är nyfiken och vill gärna utvecklas och lära dig mer. Du är inte rädd för att göra misstag utan hellre att du vågar prova. Företaget har en stark samarbetskultur, där det alltid finns en kollega som gärna hjälper dig när det behövs, därför är det viktigt att du också är en lagspelare som gärna hjälper en kollega. Du har körkort och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du ..
  • Driven
  • Lösningsfokuserad
  • Samarbetsvillig
  • Engagerad
  • Kommunikativ
Välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (42 dagar kvar)