Originalare

Originalare

Nu söker vi en Originalare till Bamatex Borås!
Vill du arbeta i ett expansivt och marknadsledande företag inom textilförädling? Brinner du för skapandet och har ett öga för grafisk design? Är du dessutom kundfokuserad och uppskattar att ha dialogen med kund från order till en färdig leverans? Då har vi en spännande roll för dig!

Din roll

Rollen innebär att du, tillsammans med ditt team som har ett nära samarbete med säljteamet, ansvarar för inkomna order från kunder. Order består till stor del av logotyper som ska förädlas för att sedan tryckas på textilier. Du förbereder logotypen för tryck som exempelvis sker via transfer eller brodyr. I din roll kommer du att ha viss dialog med slutkund i de fall något behöver kompletteras eller justeras.

Din profil

För att trivas i din roll ser vi att du är en person som tycker om när tempot är högt. Du är flexibel i ditt tänk och tycker om att jobba i ett team där det är högt till tak. Du har ett stort dataintresse och tycker om att skapa och har ett kreativt sätt. Du tänker lösningsfokuserat och är självgående, prestigelös och strukturerad i ditt arbete. Du har en hög social kompetens och uppskattar kommunikationen med både kunder och säljare.

Krav
  • Erfarenhet av att jobba i Adobe Illustrator
  • God förståelse i svenska och engelska tal och skrift
  • Erfarenhet av att jobba i Photoshop
  • Du har en relevant utbildning alternativt arbetslivserfarenhet i en roll där du jobbat inom grafisk design
  • Van vid kundkommunikation via telefon och mail
Meriterande
  • Finska och Norska tal och skrift
Tjänsten är som start en bemanning och tjänstgöringsgraden heltid/dagtid. Vid rätt person kan finnas möjlighet till övertag.

Behovet är omgående så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor gällande tjänsten så kontakt Eva Thuresson

Mob. 0734 073375

Mail.

Vi hänvisar alla ansökningar via nedan länk

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår uppdragsgivare

Bamatex är ett av de ledande företagen på marknaden som kan erbjuda allt inom textilförädling. Hos oss finner ni oanade möjligheter, lämna plaggen hos oss så ser vi till att rätt märke kommer på rätt plagg. Med de många olika appliceringssätt vi tillhandahåller så är användningsområdena oändliga. Vi har idag total kontroll av tillverkningen på transfer, etiketter, vävda produkter, konstläder av högsta kvalité med snabba ledtider tack vara egen produktion i Borås och Asien.

Vi kan med stolthet säga att vi är en flexibel organisation med en mycket välkontrollerad produktion. Hos oss finner ni oanade möjligheter, lämna plaggen hos oss så ser vi till att rätt märke kommer på rätt plagg. Med de många olika appliceringssätt vi tillhandahåller så är användningsområdena oändliga.

Förutom textilförädling så har vi agenturen på marknadens ledande transferpressar SEFA. Förädling är oftast det sista som sker och det handlar inte bara om vår höga kvalité på transfer, vävt märke utan det är ett hantverk, en yrkeskunskap som Bamatex besitter. Denna erfarenhet och kunskap, tack vara kontinuerligt arbeta med textil förädling, delar vi gärna med oss.

Om rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (43 dagar kvar)