Nu söker vi fler duktiga kundtjänstmedarbetare till Borås !

Nu söker vi fler duktiga kundtjänstmedarbetare till Borås !

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och bidra till att skapa och bevara förstklassig kundservice? Är du datorvan och socialt orienterad? Brinner du för mode? Sök redan idag och få chansen att bli en del av företagets ambitiösa team. Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till ett välkänt modeföretag med start redan i juni.

Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunder med deras ärenden via telefon och mail. Frågor gällande produkt, faktura och leverans är vanligt förekommande och du hanterar även frågor om beställningar online, kampanjer och aktuella erbjudanden. Varierande dagar som inte är den andra lik bidrar till att arbetet aldrig blir långtråkigt och erbjuder en arbetsplats med mångsidiga arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som har en stor vilja att serva och hjälpa kunder, är engagerad i ditt arbete och har ett professionellt bemötande. Vidare är du positiv i din inställning, serviceminded och kommunikativ samt har god dator- och telefonvana. Du behärskar svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller butiksarbete är meriterande.
Timmarna per vecka kan variera något och du arbetar varierat dag eller kväll ibland helg. Det finns även behov av personer som kan finska eller norska i tal och skrift tveka inte att höra av dig om du har denna språkkunskap.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2018-07-01 Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag då ansökningarna bearbetas löpande!
Vid frågor vänligen maila eva.thuresson@maxkompetens.se mobnr 0734-073375

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Modeföretaget startade sin lysande karriär med en enda dambutik i Sverige år 1947. Idag har företaget växt sig internationellt och blivit ett av världens ledande klädvarumärken. De arbetar med att skapa långsiktighet och hållbarhet genom miljövänligt mode, och de växer sig för var dag större på den geografiska arean samtidigt som de expanderar online.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.